Olivias Newton-Johns ex fejkade sin död för att lämna henne

13 aug, 2017 
Trots stor framgång har Olivia Newton-Johns privatliv varit fyllt av tragedier. Cancern har kommit och gått, och kommit igen. Skilsmässa, anorexibesked, drogmissbruk och en kärlek som fejkade sin död för att leva med en annan kvinna.
Annons

Vem föll inte för Olivia Newton-John, 68, när hon medverkade i musikalen ”Grease”? Efter sin roll som Sandy gick karriären som på räls – hon har kammat hem fyra grammisar och är en av världens bäst säljande artister.

Men även om karriären varit en succé så har stjärnans privatliv varit raka motsatsen. 1992 drabbades Olivia av bröstcancer, blev efter en tids behandling friskförklarad, men nyligen kom cancern tillbaka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I samband med cancern skildes hon och maken Matt Lattanzi, 58, men Olivia hittade snabbt kärleken igen i Patrick McDermott, 60. Men efter nio år tillsammans försvann han spårlöst under en båttur och antogs till slut vara död.

– Det är mycket traumatiskt eftersom det inte finns något svar. Man måste lära sig att leva med det, har hon tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

Olivia och Patrick, strax innan hans försvinnande 2005.
Olivia och Patrick, strax innan hans försvinnande 2005.

Men så förra året, efter många rykten, fick Olivia reda på vad som egentligen hänt. Patrick hade fejkat sin egen död för att fly till Mexiko och leva med en tio år yngre kvinna.

Annons

Men den bisarra dumpningen var inte den sista tragedin. Två år efter Patricks försvinnande drabbades Olivias dotter av anorexi, och några år senare berättade hon om sitt drogmissbruk.

I dag finns det åtminstone lycka i Olivias liv igen då hon delar sitt liv med maken John Easterling.

– Jag säger alltid till mina kompisar att man aldrig är för gammal för att finna kärleken. Jag fann mitt livs kärlek när jag var 59.

Foto: IBL

Annons