Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Olivia Newton-John, 70, berättar om de hemliga barnplanerna

27 okt, 2018 
AvOla Brising
Olivia Newton-John har dottern Chloe sedan äktenskapet med Matt Lattanzi, nu berättar hon att hon i hemlighet tänkte adoptera ytterligare ett barn från Rumänien.
Annons

Vem föll inte för Olivia Newton-John, 70, när hon medverkade i musikal-filmen Grease? Efter rollen som Sandy gick karriären som på räls. Hon kammade hem fyra grammisar och var en av världens bäst säljande artister. Även om karriären varit en succé så har stjärnans privatliv varit raka motsatsen. Hon gifte sig med Matt Lattanzi, 59, 1984 och de fick dottern Chloe, 32, tillsammans. Men när de försökte skaffa ett syskon till dottern fick Olivia upprepade missfall. Nu släpper hon sina memoarer och delar med sig av allt i boken Don’t Stop Believin‘. Där avslöjar hon för första gången att hon och Matt runt 1990 hade långtgående planer på att adoptera ett barn från Rumänien.

Den åldrade stjärnan skriver att inspirerades av en ”underbar kvinna” hon träffade i en antikaffär som hade adopterat två barn från Östeuropa. Hon och Matt kom så långt i processen att de packade sina väskor och var redo att åka till Rumänien för att hitta ett syskon åt Chloe:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min väska var full av kläder och leksaker till det nya barnet. Jag tror det var min magkänsla att det var något jag var tvungen att göra.”, berättar hon i boken.

Men precis då hon skulle åka till Rumänien nåddes Olivia av den tragiska nyheten att hennes femåriga guddotter Colette hade avlidit i njurcancer.

”Min händer skakade och jag kunde inte sluta gråta. Hur skulle jag kunna leva utan Colette?”, minns sångerskan i sina memoarer.

Eftersom hon var helt lamslagen av den tunga sorgen klarade hon inte av att åka till Rumänien och gå igenom en lång byråkratisk adoptionsprocess.

”Det tog lång tid för mitt hjärta att läka”, skriver Olivia.

Istället startade hon välgörenhetsorganisationen Healthy Healthy Child vars dyft är att skydda små barn från farliga kemikalier.

1992 drabbades Olivia sedan av bröstcancer, vilket ledde till att hon skilde sig från Matt. Hon blev efter en tids behandling friskförklarad och träffade istället kameramannen Patrick McDermott, 61. De var tillsammans i nio år, men 2005 tog relationen slut efter att Patrick, under mystiska omständigheter, försvunnit under en båttur. För två år sedan visade det sig att han fejkat sin egen död och att han bott i Mexiko med en tio år yngre kvinna sedan han lämnade Olivia.

Foto: IBL

Annons