LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Olivia hemlös efter Robinson – det ska hon göra för pengarna: ”Rörigt”

26 maj, 2024 
Olivia vinner Robinson 2024! Nu berättar hon för Hänt vad hon ska göra med sina 500 000 kronor – och den röriga situationen...
– Just nu är jag hemlös, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Olivia Lindegren, 28, kan nu titulera sig som den första kvinnliga vinnaren av Robinson – i alla fall sedan TV4 tog över 2018. Att hon faktiskt fick vinna är lite som en saga, eftersom hon var nära att hoppa av redan efter en natt, men lyckades övervinna sina hjärnspöken. Med andra ord är Olivia ett levande exempel på att man aldrig ska ge upp sina drömmar.

– Det var otroligt! Det var verkligen en känsla för jag hade visualiserat hela den där sekvensen när man går upp för trappan och vinner. Den bilden hade jag visualiserat i mitt huvud flera veckor innan jag ens kom till ön. Så när det händer på riktigt var det som att jag fick en black-out, det var för mycket för mig att hantera. Jag har bara små suddiga minnesbilder av det, berättar Olivia och tillägger:

– Men det var en lättnad liksom.

ROBINSON 2024
FOTO: TV4

Olivia är hemlös – det ska hon göra för vinstpengarna

Finalen blev mycket rafflande, även om Olivia tog ledningen ganska snabbt och fick lite försprång.

Annons

I vanlig ordning får vinnaren gå hem en halv miljon rikare och nu berättar Olivia för Hänt vad hon kommer göra med vinspengarna.

– Jag ska köpa en bil! En Nissan Juke hade jag tänkt, de är väldigt snygga tycker jag, säger hon.

En bil kan nog vara en ganska bra investering för Olivia som pendlar mellan Stockholm, Norrköping och Göteborg. Men just nu har hon faktiskt inget hem.

– Just nu är jag hemlös. Jag har faktiskt hyrt ut min lägenhet i Göteborg i andra hand för tanken är att jag ska bo i Norrköping och precis när jag skulle åka dit och ordna det fick jag ett jobb som innebar att jag skulle åka ut och resa i fyra veckor, säger Olivia och fortsätter:

– Så nu kom jag hem igen i förrgår och är nu i Stockholm hos min syster, så nu är jag här i en vecka och sedan åker jag tillbaka till Norrköping och ska ordna allt där. Så du hör, det är rörigt i mitt liv. Det är mycket hela tiden.

Olivia flyttar in hos Jocke och Jonna Lundell

Olivia har tidigare jobbat som koordinator för Jocke och Jonna Lundell. Men trots att hon inte har den tjänsten längre så jobbar de fortfarande tillsammans med olika projekt.

– Det är också en av anledningarna att jag ska flytta till Norrköping.

Kommer du bo hos dem nu i Norrköping?

– Ja tanken är väl att jag ska göra det under tiden jag letar eget.

FOTO: TV4

Annons