Oliver Sallman avslöjar sanningen bakom uppbrottet från Cassie

I kvällens avsnitt av Ex on the beach avslöjar Oliver Sallman och Cassandra varför de tog slut mellan dem efter förra årets säsong av programmet som de båda medverkade i.

I söndagens avsnitt av Ex on the Beach fyller Oliver Sallman år. Det firas av deltagarna med ballonger och drinkar – men från produktionen kommer en helt annan överraskning.

Utanför dörren står ett stort paket, och ur paketet hoppar Cassandra, deltagaren från Ex On The Beach 2017. Det var även i den säsongen som Oliver och Cassandra föll för varandra, och efter inspelningarna fortsatte de att dejta varandra.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

Men kärlekssagan fick ett abrupt slut och varför har inte avslöjats än – förrän i kvällens program, när Cassandra dyker upp på Olivers födelsedag.

– Du ser inte så jätteglad ut? frågar Cassandra Oliver när hon hoppat ur paketet. 

– Nej inte särskilt, svarar en sammanbiten Oliver. 

Det är senare, när Cassandra pratar med tjejerna i huset, som hon berättar vad som hänt mellan henne och Oliver.

– Vi dejtade efter programmet, ena helgen var det vi och nästa helg ”nu ska vi inte träffas mer”. En fredag ringde han mig och sa ”vi släpper det här nu”, berättar hon och fortsätter:

– Jag var helt förstörd, så slutade det upp med att jag låg med en annan kille. Då ringde han och sa ”jag ångrar mig, jag vill vara med dig igen”. Då kände jag att fuck, jag har gjort bort mig. 

Även Oliver lättar på sitt hjärta och berättar vad som hände.

– Hon smsade mig två minuter i fem på morgonen, jag visste inte då att hon legat med en annan när hon var påväg hem till mig. Jag fick etterslatten på någon annans lilla slatt, om man säger så, säger Oliver. 

När Cassie dyker upp i programmet är det första gången hon och Oliver träffas sedan deras uppbrott.

Jag var dödskär i honom. Sist vi sågs var det kaos. Riktigt kaos. Jag har inte träffat någon människa som hatar och tycker om mig på den nivån som han gjort, säger Cassandra i programmet och fortsätter: 

– Jag har gjort bort mig mest. Det är så svårt att sätta finger på vad som hände mellan mig och Oliver, för det är så mycket som hände. 70% av kaoset berodde på mig och 30% på Oliver. 

Avsnitt 5 av Ex on the beach Sverige sänds söndag den 14 oktober 22:00 på Dplay.

 LÄS OCKSÅ: Sveket mellan Jasmine och Adrian i Ex on the Beach: ”En kniv i hjärtat”

LÄS OCKSÅ: Eric Hagberg talar ut om depressionen i Ex on the Beach

Foto: Kanal 5