TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Oliver Ingrossos starka ord om relationen till Benjamin Ingrosso

19 sep, 2021 
BENJAMIN INGROSSO, OLIVER INGROSSO
Oliver Ingrosso skiljer sig lite från sina syskon Bianca och Benjamin, då han inte är ett lika stort fan av att synas i rampljuset.
Nu bryter han tystnaden om sin relation till lillebrodern Benjamin.
Annons
Allt du vill veta om Oliver IngrossoBrand logo
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso, 31, är uppväxt i en av Sveriges mest kända familjer och i flera decennier har det skrivits om dem i medierna.

Hans mormor Christina Schollin, 83, har en karriär bakom sig som skådespelerska. Men på senare tid har hon blivit lite mer av en populär tv-profil, författare och influencer.

Även Olivers mamma, Pernilla Wahlgren, 53, är en välkänd person för svenska folket. Förutom sin långa karriär som artist har fansen under tio säsonger kunnat följa hennes liv i realityserien Wahlgrens värld, som hon gör tillsammans med Bianca Ingrosso, 26.

De flesta i Olivers familj har alltså inte så mycket emot att dela med sig och bjuda på sig själva. Oliver däremot, har valt en lite annan väg. Han undviker gärna att vara med på bild och syns helst inte alls i Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso om relationen till Oliver Ingrosso

Hans lillasyster Bianca är däremot raka motsatsen. Förutom att uppdatera sina fans på Instagram dagligen så driver hon även en populär Youtube-kanal där följarna får ta del av hennes vardag genom både med- och motgångar.

Annons

På Youtube-kanalen har Bianca bland annat pratat om sin bulimi och hon svarar ofta på rykten som cirkulerar.

Ett rykte som hon besvarade nyligen handlade om storebrodern Oliver. Det var nämligen någon som trodde att de två inte har så bra relation. Men Bianca förklarade då att det hela egentligen bara har att göra med att Oliver helst undviker kameran.

– Absolut inte sant, Oliver tycker inte om att synas dock, sa lillasystern då.

Så är Olivers relation till Benjamin

Även Oliver Ingrossos lillebror, Benjamin Ingrosso, 24, har lyckats fånga svenska folkets hjärtan. Den senaste tiden har karriären gått som på räls och han har nått nya imponerande höjder inom sitt artisteri.

Med andra ord är de flesta i familjen Wahlgren/Ingrosso väldigt aktiva på sociala medier och har inget emot att synas i rampljuset. Oliver skiljer sig däremot från dem, då han är sparsam med att publicera inlägg på Instagram och att vara med i offentliga sammanhang.

Men nu väljer dj:n att bryta tystnaden om sin relation till lillebrodern Benjamin! Det var i samband med Benjamins 24-årsdag som Oliver skrev några väl valda ord.

”Det här är min lillebror, det är hans födelsedag. Jag älskar honom !!!!!!”, skriver Oliver Ingrosso i ett inlägg på Instagram.

OLIVER INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO
Oliver och Benjamin

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

Annons