Oliver Ingrossos ord om Benjamin får Pernilla Wahlgren att reagera

Oliver Ingrossos oväntade ord om Benjamin – avslöjandet får mamma Pernilla att reagera

Senaste tiden har varit väldigt annorlunda för Benjamin Ingrosso.
På sin Instagram öppnar han nu upp om förändringen, något som hans storebror Oliver Ingrosso inte riktigt köper.
Allt om Oliver Ingrosso
Slå på ljud

Sedan corona bröt ut i världen har många behövt ändra sina liv totalt. En av de som behövt lägga om sina planer helt för sommaren är bland annat Dance you off-sångaren Benjamin Ingrosso, 23. Istället för spelningar och konserter har han rest runt i Sverige med kompisar och uppdaterat sociala medier.

Sommaren blev annorlunda

Benjamin hade många planer för sommaren där gig och spelningar var en stor del av dem. Men pågrund av den pågående pandemin kunde inte planerna genomföras och sångaren blev tvungen att ställa om sig totalt. Men inte stod han planlös för det.

Istället för att stå på scen inför en stor publik har han rest runt i Sverige med sina vänner och lyxat till det rejält. Några som man har sett har funnits med på artistens resor är bland annat hans bästa vänner, men också sambos, Melina och Jacob Criborn. På deras sociala medier har man sett vännerna göra allt ifrån att vara på spa och fina stränder tillsammans, till att äta oändligt med god mat.

Men trots många inställda planer blev det inte helt musikfritt för Benjamin. Sångaren var nämligen en av de som fick äran att ha en egen kväll på Tv4:s Late night consert som utspelade sig på en av Stockholms mest klassiska konsertarena –  Gröna Lund. Och för att inte prata om tiden han tillbringade på Gotland för att, tillsammans med artister som Plura Jonsson och Tommy Körberg, spela in höstens säsong av Så mycket bättre.   

Ja, sommaren kanske inte blev precis som han hade tänkt sig, men det verkar inte slå någon nöd på sångaren för det.

Olivers pik till lillebrorsan

Under sin tid som ledig har Benjamin uppdaterat sina sociala medier mer än vanligt, något som han själv är väl medveten om. Under sitt senaste inlägg på Instagram, som består av bilder på olika platser han varit på de senaste dagarna, skämtar han om hans ändrade beteende på sociala medier:

“I thought this vacation would make me inspired writing more music…instead I became an influencer”, skriver han.

Många uppskattar skämtet och visar det genom att kommentera en massa skrattemojiis, bland annat sångaren och kollegan Charlotte Perrelli och mamman Pernilla Wahlgren. Men någon som inte riktigt köper att det faktiskt har skett en förändring är hans storebror Oliver Ingrosso.

“I thought u already were an influencer”, skriver han.

Kommentaren har fått flera likes och även artisten själv har svarat på kommentaren.

“Phfffff”, skriver han som svar.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN