LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrossos krav på flickvännen Zoe – efter gravidlyckan

05 okt, 2023 
Zoe, Oliver
När Oliver och Zoe fick reda på att de väntar barn gick många tankar igenom deras huvud.
Nu avslöjar Ingrosso vad han ställde för krav på flickvännen – efter att hon plussat på stickan.
– Även om vi gör slut... säger han i Framgångspodden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami bekräftar dotterns bebislycka: ”Jag ska vara den bästa mormor som finns”Brand logo
Maria Montazami bekräftar dotterns bebislycka: ”Jag ska vara den bästa mormor som finns”

Det är nästan exakt en månad sedan som Oliver Ingrosso, 33, och Zoe Fay Brown, 29, blev föräldrar för första gången. Då kom sonen Kali till världen, vilket de avslöjade på Instagram genom en bild med texten:

”Kalí Ennio Brown Ingrosso”, blev det fullständiga namnet.

Nu när Oliver medverkar i Alexander Pärleros podcast Framgångspodden så berättar han mer om relatioen till Zoe samt hur tankarna gick när de fick gravidbeskedet.

Han börjar med att berätta att allt gått fort mellan han och Zoe, och hur det gick till när de bestämde att de var ett par.

– Vi träffade min farsas kompis ute, han var som en extra gudfar till mig under uppväxten. Och då skulle jag presentera Zoe, men visste inte vad jag skulle presentera henne som, ”flickvän eller?”, och hon sa ”ja men gör det”, säger han.

Oliver Ingrosso.
Oliver Ingrosso. Foto: Christine Olsson/TT

Zoes samtal till Oliver – efter gravidbeskedet

Det var under julen som Zoe hade plussat på stickan. Oliver var iväg på ett DJ-jobb och fick ett samtal från en panikslagen flickvän.

Annons

– Jag sa då till henne att hon skulle ta det lugnt, att det inte behöver betyda att vi måste gå igenom detta och att jag kommer hem så vi får snacka igenom det och ta det därifrån, säger Oliver i podden.

Oliver om sonens uppväxt – kravet på Zoe: ”Även om vi gör slut..”

Oliver berättar vidare hur tankarna gick när han fick samtalet.

– Jag sa sedan till henne: ”Jag förstår att jag någonstans har ett tycke i detta. Men det är fortfarande ett beslut som du ska ta och det är din kropp. Vad du än väljer så stöttar jag det beslutet”.

Vidare säger han att han även sagt till Zoe, innan de hade bestämt om de skulle behålla barnet eller inte, att de ska göra de allra bästa för barnets uppväxt oavsett om de är tillsammans eller inte.

– Men om vi gör detta måste vi alltid sätta barnet i första hand. Även om vi gör slut så måste det bli en bra uppväxt och en bra dialog, säger han och fortsätter:

– Jag är uppväxt i en jäkligt dålig skilsmässa och det är inte alltid de smartaste besluten mina föräldrar tagit. Det skapar inte en bra miljö.

Annons