LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrosso kritiseras efter beteendet med sonen: ”Utsätter sin son för samma sak”

21 dec, 2023 
Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso säger att han inte har något val annat än att sonen Kalí nu blir känd.
Ett uttalande som kritiserad i nöjespodden Nära vänner.
– Det här är fan helt sjukt, nu blir jag fan arg, säger Fanny Svärd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Oliver Ingrosso, 33, var länge doldisen bland Pernilla Wahlgrens barn. Men det senaste året har han valt att kliva fram i rampljuset och gör nu allt från att synas i Nyhetsmorgon till att släppa sin egna kokbok.

I samband med att Oliver valde att börja synas allt mer i offentliga sammanhang blev han även pappa till den lille pojken Kalí. Familjens tillskott har sedan han föddes synts överallt i media och dyker ständigt upp på Bianca Ingrosso och Pernillas enorma sociala medie-plattformer.

Oliver Ingrosso om sonens kändisskap: ”Det finns inget val”

Nu har Oliver gästat Malin Norlanders youtube-kanal där han berättar om sina tankar kring att hålla Kalí utanför offentligheten.

– Nu finns det inget val. Jag lägger inte upp så mycket på honom förutom på mina nära vänner. Det finns inget val, jag kanske generellt hade velat att man skulle vara lite försiktigare, säger han i klippet.

Annons

Uttalandet visar sig väcka starka reaktioner, bland annat har nöjespodden Nära vänner bestående av Fanny Svärd och Frans "Tramsfrans" Strandberg reagerat starkt över Oliver sätt att se på situationen.

– En person som länge har pratat om att det är jobbigt att vara känd är Oliver Ingrosso, alltså Benjamin och Biancas bror. Jag vet inte hur många intervjuer jag läst genom åren där han sagt att han egentligen inte gillar kändisskapet, är kändis mot sin vilja. Att han egentligen aldrig har haft något val att inte bli kändis eftersom han är en del av familjen Wahlgren, säger Frans i avsnittet.

Fanny Svärds ilska efter uttalandet: ”Han utsätter sin son för exakt samma grej”

Fanny och Frans lyssnar därefter på avsnittet där Oliver förklarar att han inte har något val än att göra sonen känd, vilket får Fanny att häpna.

– Det här är fan helt sjukt, nu blir jag fan arg. Han utsätter sin son för exakt samma grej, säger hon.

Podd-duon menar att det absolut finns ett val att hålla ett barn utanför offentligheten och att det till och med finns exempel inom familjen eftersom Pernillas bror Peter Wahlgren lyckats leva helt privat.

Annons

I Youtube-videon ifrågasätts även Oliver av Malin ifall han inte har möjlighet att ta bort Kalí från sociala medier. Ett förslag är nämligen att bara sluta lägga ut bilder på pojken när han blir äldre. Något som Oliver inte verkar planera att göra.

– Jag fattar vad du menar, man kan kan lägga locket på nu. Men största betydelsen är inte det, det är hur han blir som person, hur du uppfostrar honom och utvecklar hans personlighet till det bättre, det kan du fortfarande göra även om han är offentlig i grund och botten eller inte, svarar Oliver.

Fanny och Fans är överens om att Oliver verkar veta att det faktiskt går att undgå kändisskapet men inte bry sig så pass mycket som han tidigare uttryckt sig göra.

FOTO: TT

Annons