Idol 2023 marknadsföring banner

Efter följarnas oro – Oliver Hunt och Denise Desmond om relationen

02 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Oliver Hunt från Temptation Island berättar sanningen om relationen med flickvännen Denise Desmond
Nu ger forna Temptation Island-deltagaren Oliver Hunt ett ärligt svar på hur relationen med flickvännen Denise Desmond egentligen är.
Annons

Oliver Hunt, 23, och Denise Desmond, 29, träffades när de medverkade i Temptation Island förra året – dokusåpan där par ska testa sin relation genom att leva ifrån varandra och utsättas för frestelser. Oliver medverkade alltså i programmet med dåvarande flickvännen Kristina Brorsson och satte minst sagt sin kärlek på prov. Efter programmets slut gick nämligen Oliver och Kristina skilda vägar och istället gick Oliver och Denise ut med att de var ett par.

Bara kort efter att de utannonserat sin kärlek för varandra, kom de med nyheten att de väntade barn tillsammans. I augusti blev paret föräldrar till en dotter efter en mycket smärtsam förlossning som efter mycket om fått namnet Leona Heaven Elisabeth.

Oroliga följare på Instagram

Via sin Instagram-händelse har Oliver uppmanat sina följare att ställa vilka frågor de vill till honom som han svarar på – när någon frågar om de hade pratat om huruvida de ville ha barn innan Denise blir gravid, avslöjar Oliver att det inte var direkt planerat kanske, men att de hade pratat om det:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi pratade om det innan, sa om det händer så händer det och när det hände blev båda superglada. Och nu när hon har kommit till och vi fått världens finaste lilla dotter så är det inget annat än underbart.”

Någon annan frågar hur det är att vara pappa och Oliver skriver till svar:

”Hur underbart som helst!”

Men så finns det också följare som oroar sig lite över hur relationen mellan de nyblivna föräldrarna egentligen är. Om oron kommer ifrån att paret inte lagt ut något på sin youtube-kanal på ett tag, eller om det beror på att Oliver befunnit sig borta från hemmet i Stockholm i några dagar är oklart, men en följare frågar om det har hänt något mellan honom och Denise. På det ger Oliver ett stensäkert svar tillbaka:

”Till alla som frågar om det har hänt något eller hur det är mellan oss! Denise Desmond, Jag älskar dig/er. Inget har hänt mellan mig och Denise. Vi har det superbra. Kommer aldrig sluta vara kär i henne. Helt perfekt tjej. Jag har åkt till Umeå för min syster har hade dop. Men ikväll åker jag hem till min älskade familj.”

Annons

FOTO: Oliver Hunt/Instagram

Annons