LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola Rapace om oväntade återföreningen med Martina Haag

14 jun, 2020 
Ola Rapace och Martina Haag
Martina Haag och Ola Rapace har tidigare spelat in film tillsammans.
Nu visar sig att duon återförenats och umgåtts privat.
”Underbar eftermiddag”, skriver Ola till en bild på sig och Martina.
Annons
Den stora hälsoresan – Martina drar till ThailandBrand logo
Den stora hälsoresan – Martina drar till Thailand

Martina Haag, 56, var nyligen aktuell i Dplay:s Den stora hälsoresan, där hon och andra svenska profiler tagit sig an den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell. Men Martinas träningsresa i programmet blev inte långvarig, då hon hamnade i bråk med sin personliga tränare Tony Andersson. Martina och Tony hade nämligen olika åsikter kring vikt. Efter att Martina vägrat att lämna in sin vikt vecka efter vecka så tvingades hon hoppa av från programmet.

– För honom är det väldigt viktigt att jag ska väga mig. Det skulle de ha sagt från början tycker jag, sa Martina innan hon hoppade av.

Men Martina har trots detta anammat den nya livsstilen och visar flitigt upp sitt aktiva liva på sociala medier. Förutom att lyfta vikter på gymmet eller ta promenader så har hon även funnit kärleken till raketsporten padel.

Tidigare relationen med Ola Rapace

Någon mer om har ett intresse för padel är skådespelaren Ola Rapace, 48. Martina och Ola har även skådespelaryrket som gemensamt intresse. Tidigare spelade de nämligen mot varandra i Glada hälsningar från Missångerträsk.

Annons

– Jag hade inte träffat honom förut, och trodde att han skulle vara så mörk och sträng och farlig. Men han är jättesnäll. Faktiskt den mest lojale arbetskompis jag har haft, sa Martina i samband med inspelningarna till Expressen.

Oväntade återföreningen

Sedan dess har Martinas och Olas relation inte direkts synts till men nu visar det sig att duon återförenats under en padel-match. Och det visar sig minst sagt som att duon haft en trevlig stund tillsammans.

Tack för en underbar eftermiddag! Returmatch snart!”, skriver Ola Rapace till en bild på sig och Martina.

Även Martina har publicerat bilden på sig och Ola. I kommentarsfältet syns de dessutom planera inför ytterligare en träff tillsammans. Det visar sig nämligen vara så att gänget som spelade tillsammans nu vill ha en revansch efter onsdagens match på padel-banan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons