LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ola Rapace och Thorsten Flinck i bråk vid Systembolaget

08 maj, 2020 
AvOla Lagerström
Thorsten Flinck Ola Rapace
Ola Rapace har rykt ihop med Thorsten Flinck på öppen gata, vid Systembolaget.
Mitt framför ögonen på Olas dotter!
Annons

Nu berättar skådespelaren Ola Rapace med egna ord om fajten med Thorsten Flinck mitt i centrala Stockholm.

Ola Rapace och Thorsten Flinck
Nu berättar Ola Rapace om när han plötsligt hamnade i bråk med Thorsten Flinck utanför Systembolaget – mitt i Stockholm.

Skådespelaren Ola Rapace, 48, i allmänhet och regissören Thorsten Flinck, 59, i synnerhet har en förmåga att lätt hamna i händelsernas centrum. När stjärnorna vid ett tillfälle möttes utanför Systembolaget på Dalagatan i Stockholm, var det som att helvetets portar öppnades. Vid tillfället var Ola nybliven förälder. I barnvagnen som han drog framför sig hade han sin högt älskade dotter, och vid tiden för dramat som snart skulle utspela inför öppen ridå på trottoaren, hade Ola och Thorsten en outredd konflikt.

I podcasten Helt ärligt med Sebastian Stakset, förklarar Ola bakgrunden:

Annons

– Thorsten hade försökt bryta sig in hos min dotters mamma, för de hade haft ett förhållande för länge sedan. Han var väl desperat och hon bodde på nedre botten. Min dotter var där, och jag visste inte vad Thorsten hade för folk efter sig… Så när jag fick reda på det här, då sa jag till min dotters mamma att: ”Det där går inte, han kan inte kvarta där, det funkar inte!”. Det där fick Thorsten reda på – att jag liksom hade satt ner foten, berättar Ola.

Flinck och Rapace rök ihop utan för Systembolaget

När Thorsten fick Ola i blickfånget ute på gatan tog det hus i helvetet:

– Då rusar han ut och ska börja veva! Och du vet, när man har sitt lilla barn med sig, då blir man extra försvarsinriktad, så jag klappade väl till honom där och sa: ”Det där kan du glömma”, minns Ola och fortsätter:

– Han blev så jävla ångerfull, sa förlåt och kände väl att han var tvungen att gottgöra mig på något vis, så han drog av sig sin slips som han hade och sa: ”Ta den här, det är äkta Calvin Klein!”

På Sebastian Staksets fråga om Ola har kvar slipsen, avslöjar skådespelaren:

– Jag vet i alla fall att den var kvar flera flyttar, för jag tyckte att ”det här är ett kul minne”. Den är säkert kvar i någon garderob…

Ola Rapaces dotter Line, vars mamma är Malin Morgan, är i dag 21 år. Ola har även en son, Lev, 17 år, ihop med Noomi Rapace. I maj 2019 gifte han sig med Sonja Jawo i Paris.

Foto: TT

Annons