Ola Rapace nya erkännande om skilsmässan från Noomi

Ola Rapace och Noomi

Ola och Noomi Rapace skilde sig 2011.
Nu berättar skådespelaren att tiden efter uppbrottet är den värsta i hans liv.
– Jag kände att jag inte hade någon riktning, berättar Ola i podcasten Helt ärligt.

2001 gifte sig skådespelarna Ola Rapace, 48, och Noomi Rapace, 40. Efter ett nio år långt äktenskap bestämde de sig för att gå skilda vägar. Ex-makarna har sonen Lev Rapace, 17, ihop och sedan en tidigare relation har Ola även dottern Line Rapace, 21.

För två år sedan träffade Ola kärleken på nytt i Sonja Jawo, 39. Endast nio månader efter att paret träffats vaknades det bröllop. Att det gick så fort menar Ola berodde på att det helt enkelt kändes rätt.

– Jag har mött den vackraste människan på planeten och då är man ju dum om man inte försöker få det seriöst, sa Ola till Expressen strax efter bröllopet.

Noomi Rapace om kärlekslivet

Huruvida Noomi Rapace har inlett en ny kärleksrelation efter uppbrottet från Ola är oklart. Under intervjuer har skådespelerskan nämligen varit väldigt förtegen om sitt privatliv. I somras gav Noomi ett kryptiskt svar på frågan om sin civilstatus.

– Jag är inte omgift, men jag har massor av vackra människor runt mig… sa hon till New York Post.

Noomi berättade då även att hennes främsta fokus istället ligger på jobbet.

– Jag är gift med skådespeleriet och älskar det. Jag är beredd att göra i princip vad som helst.

Ola Rapace om skilsmässan

I veckan gästade Ola Rapace rapparen Sebastian Staksets, 34, nystartade podcast Helt ärligt. Han berättade då att tiden efter skilsmässan från Noomi är en av de värsta i hans liv.

– Jag kände att jag inte hade någon riktning, tillhörighet eller någonting, säger Ola och fortsätter sedan:

– Då kände jag att det spelar väl ingen roll om jag gör illa mig själv eller gör illa någon annan eller förstör relationer, för det finns ingenting som är värt att vara rädd om längre. Det var ju en jäkligt läskig känsla.

Ola berättar att han känner ånger inför att hans mörker gick ut över barnen. Idag kan familjen prata om den tuffa perioden.

– Sedan känner jag också en otrolig tacksamhet över att jag har båda mina barn kvar och all den kärlek jag får av dem. Och nu är vi närmare än någonsin, säger Ola Rapace i podcasten.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Joel Ryan/TT