LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace bodde ihop med Charlotte Perrelli – nu berättar han om känslorna

27 dec, 2023 
CHARLOTTE PERRELLI, OLA RAPACE
Ola Rapace och Charlotte Perrelli känner varandra ganska väl och de har även bott med varandra.
– Det var skitkul, säger Ola till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Ola RapaceBrand logo
Fem blixtsnabba med Ola Rapace

Skådespelaren Ola Rapace, 52, har synts i flera prestigefulla titlar genom åren, som Wallander och den internationella filmsuccén Skyfall. År 2021 medverkade han i Stjärnorna på slottet, ihop med bland andra Charlotte Perrelli och Shima Niavarani.

Han har även tidigare talat ut om sin förkärlek till festligheter, då han medverkade i realityserien Behandlingen år 2021. I programmet fick vi följa svenska kändisar då de genomgick olika behandlingsprogram, för både psykisk ohälsa och beroendeproblematik.

Förutom Ola deltog även musikartisten Angelina Dehn, mer känd som Ängie. Men det var aldrig mer än vänskap mellan dem – som många dock trodde.

Ola Rapace om inspelningarna av Stjärnorna på slottet

Nu är det snart dags för en ny säsong av Stjärnorna på slottet – och det har därmed gått exakt två år sedan vi fick se Ola i det sammanhanget.

Annons

Nu berättar han för Hänt hur det egentligen var under inspelningarna.

– Jag tyckte det var ganska påfrestande att vara på det stället så länge och dessutom ha en kamera i ansiktet så ofta och så tidigt på morgonen. Men jag tyckte att det var helt underbart att möta de andra som var med. Charlotte Perrelli och Shima Niavarani och alla de andra, det var skitkul.

Ola Rapace om relationen till Charlotte Perrelli

När man kommer till Stjärnorna på slottet kan man ofta få nya åsikter om personerna som är där. Ola misstänkte att han och Charlotte Perrelli inte skulle ha så mycket gemensamt – men det visade sig bli exakt tvärtom. Kändisarna spenderade mycket tid tillsammans då de bodde tillsammans under inspelningarna.

Annons

Har du fortfarande kontakt med Charlotte Perrelli?

– Ja, lite sådär på sociala medier eller när det är något speciellt som händer. Jag tycker att hon är en helt fantastisk människa, skön inspiration och hon är så tuff. Det är otroligt vad hon har lyckats skapa i den tuffa miljön som hon har krigat i på något sätt. Där tyckte jag också att det kändes som att vi hade väldigt mycket gemensamt med kändisskap och hur offentlighet kan behandla en illa, säger Ola till Hänt och fortsätter:

– Jag trodde ju att hon skulle vara den som jag hade minst gemensamt med när jag åkte till Stjärnorna på slottet men sedan kändes det som att vi nästan hade egentligen mest gemensamt.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons