Ola Lustig bekräftar: Nya flickvännen heter Elin Ekberg

Ola Lustig har en ny flickvän som heter Elin Ekberg.
NU GRATIS

Ola Lustig, 41, har varit förtegen om sin nya kärlek.
Men nu bekräftar han vem hans nya sambo är.
– Det är typ Leo’s Lekland hemma hos oss ibland, säger han.

Ola Lustig var tidigare gift med tv-profilen Linda Lustig, 38. Men i februari 2018 meddelade duon att äktenskapet var över.

Ola Lustig och Linda Lustig var gifta, här besöker de invigningen av Blu hotel Spa på Lidingö.

Ola Lustig och Linda Lustig är inte längre gifta. Foto: TT.

På Instagram skrev Ola Lustig om beslutet:

”Vi sa för alltid men fick nöja oss med 12 år! Jag och Linda har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Det har varit mitt livs kärlekshistoria men även fantastiska historier har en början och ett slut. Ett fantastiskt äventyr med dig vid min sida min älskade Linda. Just nu känns det som att allt faller isär men kanske faller det också på plats? Jag har alltid velat uppleva en riktigt stor kärlekshistoria och det fick jag med dig. Tack för allt Linda”.

På den tiden var Ola Lustig väldigt öppen med sitt privatliv och han och Linda drev Parpodden där de berättade om sina äktenskapsproblem.

Därför vill Ola Lustig hålla Elin hemlig

Nu har han sedan en tid tillbaka en ny flickvän, men är inte alls lika öppen med det. När Hänt pratade med Ola Lustig i september sa han kortfattat:

– Jag är väldigt lycklig just nu.

Ola Lustig slog igenom som programledare för NRJ:s morgonshow Vakna med NRJ och han har även hörts i Rix Morgonzoo. Efter att ha varit borta från Rix FM i sex år, och bland annat varit programledare för dejtingprogrammet Live date på Viafree, är han sedan oktober 2019 tillbaka på Rix, där han har hand om kvällsprogrammet (kl 18.00-00.00), som bland annat innehåller lyssnarlistan Rix Topp 6 klockan 6.

Inför Alla hjärtans dag har Rix Morgonzoo på Instagram lagt ut en bild på Ola Lustig där han bär en t-shirt med texten Elin 4-ever.

Enligt folkbokföringen är en Elin Ekberg, 32 år, sedan 19 december skriven på samma adress som Ola Lustig. Och när Hänt frågar honom om samboförhållandet bekräftar han att de är ett par.

– Vi är skrivna på samma adress så det är ju lite svårt att förneka…

Elin Ekberg är Ola Lustigs nya flickvän och sambo.

Elin Ekberg. Foto: Instagram.

Men i övrigt är han fåordig. Enligt Elins Facebook jobbar hon som flygvärdinna på SAS och hon har tidigare drivit Flygvärdinnepodden.

– Jag är lite tråkig och får säga inga kommentarer. Jag vet att det är helt tvärtemot vad jag har gjort tidigare. Men det är den modellen vi försöker oss på, att hålla det under radarn. Men nu gick det inte att göra exemplet i radion utan att visa upp tröjan, säger Ola Lustig till Hänt.

I övrigt är det fullt upp för Ola Lustig. Sedan tidigare har han en sjuårig son ihop med Linda Lustig. Och Elin Ekberg har två barn från ett tidigare förhållande.

– Det är typ Leo’s Lekland hemma hos oss ibland. Men det är bara roligt.

SENASTE NYTT!