hänt exklusivt

Ola-Conny Wallgrens ilska efter händelsen i Ullared: ”Förlöjligat”

Ola-Conny Wallgrens ilska efter händelsen i Ullared: ”Förlöjligat”

Tv-profilen Ola-Conny Wallgren är en av de främsta personerna i programmet Ullared.
Men faktum är att Ola-Conny inte alltid varit nöjd med sättet dokusåpan vinklat honom.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna
0:51

Efter reklamen: Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

(0:51)

Slå på ljud

Butiksarbetaren och tv-profilen Ola-Conny Wallgren, 59, blev först känd genom succéprogrammet Ullared som sändes på Kanal 5. Idag är serien inte längre aktuell utan sista säsongen sändes år 2021.

Ola-Conny arbetar kvar på varuhuset men numera utan att bli filmad till dokusåpan. Till Hänt talar han ut om missnöjet kring hur han blev vinklad i serien.

Ola-Conny Wallgren om missnöjet efter Ullared: ”Konstigt klippt”

Tv-profilen är tydlig med att uttrycka att han är både glad och stolt över sin medverkan i programmet, däremot finns det vissa delar som han anser blir långsökta.

– Jag är stolt över att jag varit med i Ullared serien, men jag kan tänka ibland att femman, ja det är ju så med såpor, att det skruvas lite över gränsen. Det blir lite för mycket skruvat ibland kan jag tycka, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Men ibland kan jag tycka att det blir lite konstigt klippt, efter Ullared är jag inte intresserad av såpor. Jag vill att det ska vara lite mer seriöst.

Ola-Conny Wallgren om hur han blivit vinklad: ”Pinsamt”

Ola-Conny förstår att programmet behövde framställas som roligt och intressant, men att det ibland kunde gå överstyr.

– Ibland kan det bli lite väl, när de ska göra parodier för att det ska bli stort intresse för programmet, då kan jag tycka att det blir lite fel vinklat. Man säger en sak så kör de om det fyra gånger fast jag kanske bara sagt det en gång. Det kan vara roligt men ibland blir det lite dålig timing.

Som exempel berättar han om ett tillfälle där han tycker att han blev orättvist vinklad.

– Jag råkade jag svära en gång men så körde de om den där svordomen flera gånger och då kan jag tycka att det blir pinsamt för att jag är inte en sån människa som går runt och svär hela tiden. Det blir lite för mycket och då behöver man veta vart gränsen går, jag kan tycka att det blir förlöjligat istället.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN