TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ola-Connys kärlekssorg – bryter förlovningen med Camilla

20 maj, 2019 
AvOla Lagerström
Ola-Conny Wallberg bekräftar uppbrottet från Camilla. Bryter förlovningen.
Den spirande kärleken mellan Ola-Conny Wallgren och fästmön Camilla har tagit slut. För Hänt bekräftar Ola-Conny att de gått skilda vägar.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Hösten 2018 kunde Hänt avslöja att Ola-Conny Wallgren, 55, träffats av Amors pilar. Äntligen såg det ut som att den 55-årige tv-profilen från Ullared och En stark resa på Kanal 5 hade träffa sitt livs stora kärlek.

– Hon påminner om Julia Roberts, sa Ola-Conny som inte ville röja flickvännens identitet.

Snart framkom det att flickvännen ifråga var sjuksköterskan Camilla, 38, från Dalarna och snart kunde Hänt avslöja att Ola-Conny hade tagit henne till sin fästmö. Framtiden såg rosenröd ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, vi har förlovat oss. Först var vi på en herrgård i Skåne där vi åt äggkaka och drack vin och öl. Dagen efter bar det av till Madeira. Jag kan inte säga annat än att det var jätteromantiskt, sammanfattade Ola-Conny och flaggade samtidigt för ett framtida bröllop.

Ola-Conny och Camilla bryter förlovningen

Nu blir det inte så. Hänt kan nämligen avslöja att Ola-Conny och Camilla brutit förlovningen.

Annons

– Det här är lite känsligt, men ja, vi är inte tillsammans längre. Vi har gått skilda vägar. Vi hade väl lite olika tankar och idéer och hur livet skulle se ut. Vi drog åt varsitt håll kan man säga, förklarar Ola-Conny vars hjärtesorg i sammanhanget är hanterbar.

Han fortsätter:

– Hade det här hänt i yngre dagar så hade jag blivit knäckt i ett helt år, men nu har jag varit med så mycket i svängen. Visst är jag ledsen över att det blivit såhär, men jag kan ändå konstatera att vi ville så olika saker. Dessutom borde vi har lärt känna varandra lite bättre innan vi förlovade oss. Vi funkade inte ihop.

Ola-Conny Wallgren är i dagsläget inte det minsta intresserad av att inleda en ny relation.

– Nej, nu får det räcka! Det är rätt skönt att få råda och bestämma över sig själv. Nu är jag fri igen, avrundar han.

FOTO: Kanal 5, TT/Karin Törnblom

Annons