TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ola-Conny trakasseras på jobbet för sin nya flickvän: "Hon är ju rätt ung"

14 feb, 2015 
AvCharles Thulin
Han är 51 år gammal men ser oförskämt fräsch ut – dessutom har han en 18 år yngre flickvän. Det har fått både kollegor och tv-tittare att reta sig på "Ullared"-stjärnan Ola-Conny Wallgren.
Annons

I rutan är Ola-Conny Wallgren, med sina 51 år, den snygge och vältränade stjärnan i megapopulära realityserien “Ullared”. Ola-Conny håller sig fräsch och vägrar klä sig som en gubbe. Därför är det inte så konstigt att nya kärleken Carin, 33, och Ola-Conny fallit för varandra trots 18 års åldersskillnad. Trots det har omgivningen reagerat.

– Hon är ju rätt ung och jag har fått många ålderspikar av mina kompisar, säger Ola-Conny till tidningen Hänt Extra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är inte bara i kompisgänget som folk stör sig på hans ungdomliga leverne. När kamerorna på Gekås inte rullar är stämningen en helt annan. Kollegorna stör sig på Ola-Connys fräschör och han trakasseras.

– Det sticker i ögonen på folk, de frågar om jag tror att jag är 20 år. Jag blir uppriktigt sårad. Först blir jag sur men sedan ruskar jag av mig det, säger Ola-Conny till GT.

Även vissa tv-tittare verkar irritera sig på Ola-Conny men han vägrar att låta andras åsikter påverka honom.

– Jag har fått några brev från tittare som tycker att jag ser ovårdad ut, att jag har för långt hår och för långt skägg. Då rakade jag av mig skägget och fick ännu fler brev från sura människor. Nu bryr jag mig inte längre, säger tv-profilen.

Annons