LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oksana Wilhelmsson om okända lyxlivet: ”Njuter”

27 dec, 2019 
Oksana Wilhelmsson och Christian Wilhelmsson
När Oksana Wilhelmsson levde livet i lyx som fotbollsfru kände hon att hon hade en hel del press på sig.
Det är inte förrän nu på senare år, som Oksana kan njuta av livet som hon och sin man Christian ”Chippen” Wilhelmsson har skapat.
– Det är en sådan skön känsla, säger Oksana i en intervju med Aftonbladet.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

På en konstgjord ö i Dubai i en lyxvilla på hela 500 kvadratmeter bor den tidigare fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson, 35, och Christian ”Chippen” Wilhelmsson, 40, som tidigare varit landslagsstjärna.

De trivs som fisken i vattnet och har inte haft planer på att flytta hem till Sverige på flera år, inte nu heller.

Oksana har tidigare visat upp deras lyxliv på Instagram, där man kan se att smaken är modern – och dyr.

Tänkt som semesterboende

Familjen består inte bara av Oksana och Chippen, de har även tre barn tillsammans, Naomi, 8, Leon Prince, 6, och Lennox, 4.

I en intervju med Aftonbladet avslöjar Oksana att huset som de bor och lever i, inte var tänkt som ett vardagsboende från början. Det var från början planerat som en semesterbostad, men då under den period som Chippen spelade i saudiska fotbollsklubben Al Hilal. Men senare blev villan deras permanentboende, något som familjen verkar trivas minst sagt bra med.

Annons

– Tiden i Saudi var något helt annat än här. Där bar jag abaya (heltäckande ytterplagg) och vi bodde i en så kallad compound med många andra svenskar. Men under sista tiden i Saudi var det inte lika strikt och jag slutade täcka mig, det går framåt där också… När vi kom till Dubai slogs jag av alla möjligheter som finns här, säger Oksana i en intervju med Aftonbladet.

“Triggad av att visa upp ett visst sätt att leva”

Livet som familjen lever efter “fotbollslivet” är betydligt lugnare enligt Oksana.

– När vi levde fotbollslivet var man triggad av att visa upp ett visst sätt att leva, det var en sådan press. Vi njuter av det vi har skapat, men jag är inte lika galen i att köpa märkesgrejer längre, jag har inte det behovet. Det är en sådan skön känsla att inte ha det begäret, säger Oksana till Aftonbladet.

Oksana tror att familjen lever ett striktare liv i Dubai än vad de hade gjort om de bott i Sverige, något som hon gillar. Hon berättar att de kommer att bo kvar för barnens skull, trots att hon älskar Sverige.

– Jag har kompisar hemma som inte längre låter sina barn cykla till skolan för att det är bråkigt eller för att det förekommer mobbning. Jag kan givetvis inte döma hela Sverige men går på vad jag hör hemifrån. Jag gillar att det är strikt här, menar Oksana Wilhelmsson.

FOTO: Thomas Engström/TT, Magnus Ragnvid Chammon/TT

Annons