Okända bilden på Agnes Carlsson får följarna att häpna

Detaljen i okända bilden på Agnes Carlsson får följarna att häpna

Agnes Carlsson är tillbaka i rampljuset efter flera år av uppehåll, något som fått fansen att jubla!
Nu har Agnes delat med sig av en okänd bild, som är tagen för många år sedan. Även den får fansen att reagera.
Slå på ljud

Efter ett uppehåll på flera år är Agnes Carlsson, 31, äntligen tillbaka med ny musik. EP:n Goodlife släpptes så sent som för bara veckor sedan, och hennes fans var inte det minsta besvikna. De lät inte hyllningarna vänta särskilt länge.

Du är allt!!! bästa jag hört på länge & din röst är helt otrolig. On repeat”, skriver en och en annan håller med: ”Du är en stjärna av mycket hög kvalité”.

Men det är inte bara musiken hon är tillbaka med. Vi har de senaste veckorna kunnat se henne i tv igen! Hon var en av dem som hyllade Marie Fredriksson under hennes minneskonsert som sändes i SVT, och hon har även gästat Skavlan för att prata om vad hon ägnat sin tid åt under tiden hon hållit sig undan rampljuset.

Agnes vändning under pausen

Hon har utbildat sig till klangskålsmassör.

– Jag är en person som från början inte varit så spirituell, eller tyckt att det varit mycket flummigt, men också mycket som inte är det!, säger Agnes i programmet och skrattar.

Hon tar upp en tibetansk skål och förklarar att hon första gången upplevde en var på en yoga-klass.

– Det är jättebra. Dels om man är som jag som inte mediterar så mycket, men ändå vill bli lugn. Kombinationen med vibrationen och ljudet gör att man väldigt snabbt går ner i ett lugn, berättar Agnes Carlsson.

Enligt Agnes används dessa tibetanska skålar dels för meditation men också klangskålsmassage.

Följarna häpnar över bilden

Nu visar Agnes Carlsson upp en bild hon inte tidigare visat sina följare, en bild som som visar att musiken var intressant redan under barndomen. På bilden står hon och två vänner med hopprep som föreställer mikrofoner.

Jag och mina två sidekicks”, skriver Agnes.

Även den här gången är följarna inte sena med att jubla.

Sveriges version av Destiny’s child. Det gör dig till Beyonce”, skriver en och annan skriver: ”Drottning sedan dag ett”.

FOTO: SVT, TT

SENASTE NYTT!