LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasanis lycka med maken Ralph: ”Lite tröttare, lite rundare”

07 sep, 2023 
Soraya Lavasani är mycket uppskattad i Nyhetsmorgon.
Vid sidan av tv-rutan lever hon med maken Ralph och deras två barn.
Nu firar de sju år som gifta – yllebröllop!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasani om festligheterna inför julaftonBrand logo
Soraya Lavasani om festligheterna inför julafton

Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani och maken Ralph gifte sig i september 2016. Paret sa ja framför ett hundratals gäster och på plats fanns bland andra kollegan Tilde de Paula Eby. Efteråt skrev Soraya om kärlekslyckan i ett inlägg på sin Instagram.

”Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid”, skrev hon då.

Nu firar makarna sju år som gifta!

Sorayas glädje med maken Ralph: ”Lite tröttare, lite rundare”

I ett inlägg på Instagram hyllar TV4-profilen sin make.

”Sju år sen den där magiska dagen då vi sa JA till varandra. Idag är vi lite tröttare, lite rundare. Lika lyckliga”, skriver Soraya.

Annons

Makarna gratuleras flitigt i kommentarerna.

”Grattis på yllebröllopsdagen!”, skriver en person.

”Grattis till er båda”, hälsar en annan.

”Grattis”, skriver en tredje.

Soraya om familjens flytten till villa: ”Min svärmors gamla hus”

För ett par år sedan flyttade Sorayas familj till sin svärmors gamla hus. För magasinet Leva & Bo har hon berättat att de renoverat en längre tid.

– Det är ett enplanshus på 160 kvadrat byggt tidigt 90-tal. Vi bor i min svärmors gamla hus, som hon och hennes dåvarande make ritade och byggde ihop. De bodde i stan och det blev ett jädra sommarhus på tomten i Österåker.

Villan, en vit enplansvilla med svart tegeltak, har en tomt på 1,500 kvadratmeter och fem minuter gång till havet. Familjen har renoverat huset.

– Vi har gjort om mycket, men sparat det vi älskat, som den öppna spisen, det vackra burspråket i vardagsrummet och badrummen. I svärmors matsal har vi nu kök. I det gamla köket har vi gjort rum. Det var mycket öppna ytor, men vi har två barn och ville ha gästrum. Vi har också gjort om alla ytskikt, väggar och tak.

FOTO: TT / TV4

Annons