Nyhetsmorgon-Martin Järborg till sjukhus efter olycka

Martin i Nyhetsmorgon

Martin Järborg och Maria Forsblom har blivit en populär duo i TV4:s Nyhetsmorgon.
Under tisdagkvällen publicerade Martin plötsligt ett inlägg från akuten.
”Ingen drömstart på semestern”, skriver han till bilden från sjukhussängen.

I mars gjorde den folkkära programledaren Soraya Lavasani, 38, sin sista sändning av Nyhetsmorgon för en längre tid. Soraya, som då väntade sitt andra barn, sa adjö till tittarna för att gå på mammaledighet. Elva dagar över tiden, den 14 april, föddes hennes och maken Ralphs, 51, andra barn. Sonen som fått namnet Winston har sedan dess synts flitigt i Sorayas sociala medier.

Innan Soraya lämnade TV4 hade hon nyligen fått en ny kompanjon att leda programmet med. Martin Järborg tog nämligen över efter att Jesper Börjesson tidigare haft rollen som Sorayas parhäst. Men efter Sorayas avhopp har tittarna istället fått följa duon Martin Järborg och Maria Forsblom.

Martin Järborg till sjukhus

Martin Järborg har nu gått på semester från sitt arbete på TV4. Men ledigheten fick sig en dramatisk start. Under tisdagskvällen delade Martin plötsligt med sig av ett inlägg på Instagram där han ligger på en sjukhussäng. 

”Ingen drömstart på semestern direkt ”men nu har du content till insta i alla fall” som Camilla Järborg sa. Fantastisk hjälp från underbar vårdpersonal mitt under brinnande pandemi och plåster på såren i form av torskrygg och sauvignon blanc åter hemma.”

Enligt bilderna verkar det som att Martins axel slagits ut led genom en olycka på en segelbåt. 

Vid tilläggning vid boj blev trycket för stort i släppt stor-segel. Försökte hålla kvar trots väldigt kraft”, står skrivet i en av bilderna där händelseförloppet förklarats.

Nyhetsmorgon-kollegornas stora stöd

I kommentarsfältet syns nu oroliga nära och kära. Även flera av de andra Nyhetsmorgon-profilerna har delat med sig stöttande kommentarer till kollegan.

”Krya kompis”, skriver Anders Pihlblad.

”Krya på dig”, skriver Maria Forsblom, följt av ett rött hjärta.

Martin Järborg har även valt att svara på en av kommentarerna och ger då en tydligare beskrivning av vad han har råkat ut för.

”Jag är en stor klant, det är vad som hände”, skriver Martin.

 

FOTO: TV4