Nyblivna föräldrarna Nassim och Lina i parterapi

Nyblivna föräldrarna Nassim och Lina i parterapi

Lina Hedlund väljer att i podcasten "Livshjulet" berätta om henne och makens Nassim Al Fakir beslut om att gå i parterapi.

Nassim Al Fakir, 39, och Lina Hedlund, 38 fick i början av oktober sitt andra barn tillsammans, Eide. De har sedan innan fyraårige sonen Tilo. I podcasten “Livshjulet” berätta Alcazar-sångerskan Lina om familjerelationen och om att hon och maken Nassim gått i parterapi tillsammans:

– Vi är ett sådant team, och jag kan säga att vi har jobbat för det. Vi har både gått i parterapi och terapi var och en för sig. Så ”teamade” som vi är nu, det har vi liksom aldrig varit, säger Lina Hedlund i Livshjulet.

Sångerskan tycker att det är viktigt att prata om relationen tillsammans och säger att det är enda sättet att hålla relationen hälsosam.

– Jag tror att många par kanske tyvärr skiter i att göra det, och då kanske man går isär i stället, medan man kanske hade kunnat faktiskt klara det, med hjälp av terapi, resonerar Hedlund i podcasten.

Hon säger dock att det var längesedan de var hos terapeuten tillsammans:

– Vi har inte varit där på ett tag, men det tror jag säkert att vi kommer göra igen. Det behöver man inte göra bara för att det skulle vara något dåligt. Hon forsätter:

– Där är jag också så jäkla stolt över oss, att vi gjorde det. Jag är så stolt över oss, och glad.

Let's Dance, 2016-03-25

Lina och Nassims kärlek är stark.

FOTO: IBL

Läs mer: Här avslöjar Nassim Al Fakir namnet på nyfödda sonen

FRÅN FÖRSTASIDAN