LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nyamko Sabuni hemligt kär i tv-stjärnan: "Relationen har pågått i flera år"

28 jan, 2015 
AvHans Shimoda
Enligt exklusiva uppgifter till tidningen Hänt i Veckan är Nyamko Sabuni och SVT-profilen Lennart Persson ett par. Relationen ska ha pågått i flera år.
Annons

Det var många som höjde på ögonbrynen när före detta FP-politikern Nyamko Sabuni, 45, skiljde sig från 23 år äldre maken Allan Bergquist 2012. En separation som inleddes redan 2011. Genast började rykten om att Nyamko hamnat i partiledaren Lars Leijonborgs knä florera.

Inte minst på grund av att de titt som tätt gick tillsammans på glamorösa kändisfester och galapremiärer och såg kära ut. Det var dock bara vänskap och inget mer.

nyamko
Nyamko och Lennart är enligt uppgifter ett par. Foto: Stella Pictures

Nu avslöjar tidningen Hänt i Veckan i numret som kommer ut idag att Nyamko sedan flera år tillbaka är tillsammans med legendariske SVT-medarbetaren Lennart Persson, 61, som kanske är mest känd som vass programledare för “Debatt”. Han efterträdde senare nyhetsankaret Jarl Alfredius när han gick i pension.

Annons

Senare har han synts frekvent i bland annat “Gomorron Sverige”. Källor som tidningen pratat med berättar att förhållandet har pågått länge:

– Det har pågått i flera år, de bor inte tillsammans, men är ett etablerat par och de träffades genom gemensamma vänner.

Nyamko var tidigare gift med Allan Bergqvist. Foto: Stella Pictures
Nyamko var tidigare gift med Allan Bergquist. Foto: Stella Pictures

Det var ett mycket hemligt förhållande i början vilket förklarar varför de fram till nu lyckats hålla sin relation hemlig. En av anledningarna var att båda hade expartners och barn att ta hänsyn till. Lennart levde i Göteborg i många år med dåvarande sambon Eva och syntes på alla stadens kändiskalas.

Annons

Vad Hänt i Veckan erfar så bor inte paret ihop, men umgås så ofta de kommer åt. Lennart är skriven i Skillingafors i Värmland där han är uppvuxen, men har en övernattningslägenhet i Stockholm. Nyamko bor efter skilsmässan i stadsdelen Sibirien i Stockholm med tvillingsönerna Patrik och Christian, 13.

Det har bland annat ryktats om en romans med Fredrik Reinfeldt. Foto: Stella Pictures
Det har bland annat ryktats om en romans med Fredrik Reinfeldt. Foto: Stella Pictures
omslag_7

Den tidigare Jämställdhets- och integrationsministern Nyamko har även kopplats ihop med före detta Moderatledaren Fredrik Reinfeldt, men det förnekades av parterna. I början av 2013 hoppade hon av politiken och gick till den privata arbetsmarknaden. Hon arbetar sedan 2013 som hållbarhetschef på teknikkonsultföretaget ÅF.

Nya numret av Hänt i Veckan finns i butik idag 28/1.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons