Efter attacken mot Bieber – hans ord om nakenbilden

Nya uppgifter efter att en nakenbild som påstås föreställa Justin Bieber dök upp på Selena Gomez Instagramkonto.

Det är nog många av er där ute som funderat på vad det egentligen är som gömmer sig under 23-åriga Justin Biebers boxerkalsonger i alla dessa reklamfilmer. Nu har en hackare försökt avslöja detta, inte bara för Selena Gomez, 25, som förmodligen vet mer än någon av oss andra, men också för hennes 125 miljoner följare på Instagram.

Någon har alltså hackat sig in på sångerskans Instagram-konto, det konto med mest följare i världen och har publicerat en nakenbild på någon som påstås vara ingen mindre än Mr Bieber.

Bilden låg endast uppe i några minuter, men med 125 miljoner följare är det många som hinner ta del av den trots den knappa tiden. Att Selena och Justin har ett förflutet är det ingen som har missat. Paret dejtade i flera år men hade det struligt och valde därför att bryta upp.

Rykten har sagt att det skulle vara en av Selenas privata bilder på ex-pojkvännen. Men enligt uppgifter till CNN enterntainment är det en gammal bild på popidolen från 2015.

– Min första reaktion var…hur kan de göra så här? Jag kände mig så kränkt. Jag kan inte ens gå ut naken på min egen tomt. Jag menar, man borde kunna känna sig bekväm i sitt eget hem, sa Justin till Access Hollywood när bilden togs 2015.

Bilden låg bara uppe i några minuter, men då Selena Gomez har världens största Instagramkonto fick den stor spridning.

Vi vågar inte ge er hela den nakna sanningen, men för er som vågar se allt kan ni använda er av images-sökfältet på google…

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez tror hon blev gravid under Coachella

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez kysser ny kärlek efter Justin Bieber

FOTO: Stella, Ibl

 

SENASTE NYTT!