TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nya romansrykten om Justin Bieber och Kendall Jenner – här myser de på Coachella

15 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
De må hävda att de bara är goda vänner, men nu spekuleras det än en gång i att det spirar kärlek mellan Justin Bieber och Kendall Jenner.
Annons

Justin Bieber, 21, och Kendall Jenner, 19, har länge omgetts av envisa romansrykten. Tidigare har de setts dricka champagne och äta middag tillsammans i Paris, trots att Biebs då fortfarande var tillsammans med Selena Gomez. De dementerade då alla rykten och lät via representanter hälsa att de bara är goda vänner.

Justin och Kendall har kopplats ihop tidigare. Foto: All Over Press
Justin och Kendall har kopplats ihop tidigare. Foto: All Over Press

Men nu surrar ryktena igen, enligt DailyMail, efter att Justin postat bilder på sin Instagram där de ser ut att stå varandra väldigt nära. Kendall sitter med en hundvalp i famnen och Justin lutar sig fram över dem båda.

Här är mysbilden som satt fart på ryktena. Foto: Instagram
Här är mysbilden som satt fart på ryktena. Foto: Instagram

Artistens fans har inte tagit den eventuella romansen alltför bra. I kommentarsfältet på Instagram uttrycker de sin besvikelse och sätter ord på sin svartsjuka.

Men enligt vissa källor kan det vara slut mellan dem innan det ens hann börja. InTouch rapporterar nämligen att Biebs ska ha dansat väldigt närgånget med modellen Josie Canseco under fredagskvällen.

– Kendall gick därifrån gråtande, och sa att Justin är en skitstövel, säger en källa till tidningen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons