TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nya förbudet: Zlatan får INTE spela Pokémon Go

03 aug, 2016 
Lina Arvidsson
Storspelaren Zlatan Ibrahimovic får fokusera på ett spel åt gången. Nu har tränaren José Mourinho förbjudit Pokémon Go för spelarna i Manchester United.
Annons

Spelet Pokémon Go har tagit världen med storm och de flesta verkar älska att fånga de små monstren. Men alla roas inte. En som inte är förtjust över spelets popularitet är José Mourinho, 53, manager för Zlatan Ibrahimovic, 34, nya klubb, engelska Manchester United. Han är orolig för att spelarna distraheras av spelet och har infört Pokémon-förbud 48 timmar innan match.

– José Mourinho älskar att ha en bra relation till sina spelare och tycker att det är fantastiskt för dem att ta det lugnt mellan träningar och matcher. Det enda orosmomentet han tagit upp med spelarna är om Pokémon, säger en uppgiftslämnare till Daily Star.

Sura miner. Zlatan Ibrahimović uppskattar inte spelrestriktioner.
Sura miner. Zlatan Ibrahimovic uppskattar inte spelrestriktioner.

Därmed tvingas spelälskande Zlatan avstå från Pokémon-jakt när det närmar sig match. Zlatan är en dataspelare av rang och favoritspelen är bland andra ”Rayman legends” och “Call of duty”.

José Mourinho håller ögonen på sina spelare i Manchester United.
José Mourinho håller ögonen på sina spelare i Manchester United.

Eftersom José Mourinho sett sig nödgad att införa ett förbud kan vi anta att även Pokémon Go numera finns på Zlatans tio i topplista.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons