Nya dejtingtjänsten – hitta en kärlek som är lik din kändiscrush

Ute efter en egen Charlie Hunnam eller Beyoncé? Då kan det vara slut på det eviga svajpandet. En ny tjänst ger dig möjligheten att söka efter singlar som liknar din kändiscrush.

Det är dejtingappen Badoo som nyligen lanserat funktionen som låter användare söka efter den perfekta dejten genom att filtrera singlar enligt vilken kändis de liknar. Kanske ett passande alternativ för alla fans som inte lyckats få till en dejt med kändiscrushen?

Funktionen går under namnet ”Lookalikes”, men den begränsar sig inte enbart till kändisar. När du använder funktionen kopplar du den till din Facebook-profil och därför kan du även söka efter singlar som liknar dina kolleger, släktingar och vänner på Facebook, skriver Fast Company.

Det går även att ladda upp bilder på valfria personer direkt i appen, om du exempelvis vill hitta någon som liknar semesterflörten från Frankrike.

Ett kul sätt att dejta, ytligt eller bara konstigt – det är upp till var och en att avgöra. Är du sugen på att prova kan du göra det här. 

LÄS OCKSÅ: Alla vill va balla – här är kändisarnas riktiga namn

LÄS OCKSÅ: Här är världens bäst betalda kändisar – en är svensk

FOTO: Ibl

TEXT: Nanna von Knorring

SENASTE NYTT!