ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic får folk att spekulera

20 sep, 2023 
Efter att Zlatan Ibrahimovic lade fotbollsskorna på hyllan har det ryktats om att han kan få ett nytt toppjobb i klubben AC Milan.
Efter att Zlatan Ibrahimovic lade fotbollsskorna på hyllan har det ryktats om att han kan få ett nytt toppjobb i klubben AC Milan.
Nu har stjärnan plötsligt dykt upp vid klubbens träningsläger – bilder som får många att börja spekulera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens första ord om att Zlatan slutat med fotbollBrand logo
Kungens första ord om att Zlatan slutat med fotboll

I juni valde fotbollsikonen Zlatan Ibrahimovic, 41, att avsluta sin långa karriär som fotbollsspelare. Sista klubben som den svenska stjärnan spelade i var italienska AC Milan och efter hans avsked började direkt uppgifter om hans framtid att cirkulera. Flera italienska medier skrev då att klubben ville att 41-åringen skulle ta en plats i klubbledningen.

Enligt flera medier ska Zlatan Ibrahimovic varit aktuell som ny klubbchef i Milan, men inte varit intresserad av jobbet.

Men efter att vännen Paolo Maldini fått sparken som sportchef för klubben ska också Zlatan Ibrahimovic chanser att få en stor roll inom Milan minskat.

Nya bilderna på Zlatan väcker frågor

Men det verkar fortfarande inte kört för 41-åringen att få en roll inom AC Milan.

Annons

Giorgio Furlani, som är klubbens vd, vill nämligen få in Zlatan Ibrahimovic i en ledarroll, enligt journalisten Nicolo Schira som skriver detta på X, tidigare Twitter.

Och under måndagen dök den svenska stjärnan plötsligt upp under klubbens träningsläger, som en ”överraskning”, enligt Football-italia.

På nya bilder ses Zlatan Ibrahimovic anlända i en svart Volvo. Något som har fått många att börja spekulera, vilket Expressen skrivit om.

41-åringen ska dels ha pratat med tränaren Stefano Pioli och även tittat på laget som höll på att träna inför Champions League-mötet mot Newcastle.

Efter att han avslutat sin spelarkarriär bor Zlatan Ibrahimovic fortfarande kvar i Italien tillsammans med sin partner Helena Seger, 53, samt sönerna Maximilian och Vincent.

FOTO: X(tidigare twitter)/SplashNews.com/Claudio Veneroni / ipa-agency.ne/TT

Annons