Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya bilderna på Daniel Radcliffe visar stora förvandlingen

16 mar, 2019 
AvOla Brising
Daniel Raddcliffes stora förvandling
Van att se honom som välvårdade Harry Potter? I thrillern Escape from Pretoria har Daniel Radcliffe en ny väldigt annorlunda stil till skillnad från innan.
Annons

Daniel Radcliffe, 29, var bara 11 år gammal när han fick rollen som Harry Potter i filmerna med samma namn. Nyligen berättade skådespelaren i en ny intervju med Off camera with Sam Jones om hur kändisskapet fick honom att bli alkoholist:

– I mina sena tonår kämpade jag med att när jag gick ut någonstans, till en bar eller pub, kände jag mig betraktad. Det kan ha varit jag som inbillade mig också, men för mig var det snabbaste sättet att glömma det att bli väldigt full. När jag väl var dyngrak insåg jag att oj, människor kollar mer nu eftersom jag super mig full. Då drack jag ännu mer för att kunna ignorera det.

Efter att skådiskollegan Gary Oldman, 60, och en del andra vänner stöttat honom och hjälpt honom att bli av med alkoholproblemen drog sig Daniel mer och mer undan rampljuset. Han gjorde ett par större filmroller 2013, men sedan har det varit relativt tyst om honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons