LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilderna på Anna Ankas ex-make Paul Anka, 81 – så lever han idag

07 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Världskända musikern Paul Anka var i flera år gift med Hollywoodfrun Anna Anka.
Paret skiljde sig 2016 och sedan dess har mycket hänt i Pauls liv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Paul Anka, 81, är en kanadensisk-amerikansk sångare, låtskrivare och skådespelare. Han har varit verksam som musikartist i över 60 år, och spelar än idag på arenor världen över – vid 81 års ålder. Paul anses av många som en av de mest framgångsrika låtskrivarna i musikhistorien.

Men det är inte bara genom musiken som Paul Anka har gjort ett namn för sig själv. Många känner till honom just som Anna Ankas man i Svenska Hollywoodfruar. Paul Anka och Anna Anka träffades när Anna var personlig tränare åt Paul. När de senare medverkade programmet fick vi följa Anna och Pauls familjeliv med deras två barn Ethan och Elli.

Paul Ankas liv efter skilsmässan från Anna Anka

Anna Anka har tidigare berättat om att deras relation inte var lika bra som det verkade genom tv-skärmen, och är glad över att de skiljde sig 2010, på Pauls intiativ.

– Jag är trots allt tacksam för vad Paul gjort. Jag lärde mig så mycket om vad jag inte ville ha. Utan det hade jag inte uppskattat det jag har med David idag, har Anna tidigare sagt till Expressen.

Annons

2016 gifte sig Paul Anka för tredje gången, denna gång med Lisa Pemberton.

– Hon har varit en vän till familjen. Jag har känt henne i många år, har sångaren tidigare berättat för Nöjesbladet.

Kärleken varade dock bara några år, och 2020 gick paret ut med att de skiljt sig.
Sedan dess har Paul Anka inte delat med sig om några detaljer om sitt kärleksliv.

Det gör Paul Anka idag – se nya bilderna

Däremot har Paul fortfarande fullt upp med att turnera och att skriva musik. Senast förra året släppte han ett nytt album – Sessions. I år har han 14 konserter inbokade under en turné i USA och Kanada.

Paul delar sällan med sig av nya bilder på sig själv. Däremot skymtas han med jämna mellanrum ute på stan, och det händer att en fotograf knäpper några bilder. De senaste bilderna är från när Paul Anka strosar runt på stan, med mörka solglasögon och en märkeshalsduk avslappnat slängd runt axeln.

Paul AnkaFoto: Ansa//Backgrid USA//TT och Jonas Eriksson//Expressen//TT

Annons