ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna jublar efter nya bilden på prins Julian – starka reaktionerna

26 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Prins Julian fyller två år och firas med dunder och brak.
I samband med firandet lägger lägger prinsparet upp en ny bild på Julian – som väcker starka reaktioner hos följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Det har gått drygt 13 år sedan prins Carl Philip och prinsessan Sofia gick ut med att de var ett par. Deras kärlekssaga tog fart och 2014 tillkännagavs förlovningen mellan paret, som gifte sig året därpå i Slottskyrkan i Stockholm.

Tillsammans har de tre barn, prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Den yngsta prinsen i skaran firar sin tvåårsdag den 26 mars. Men han firas av familjen och kungligheterna är dock inget som hovet går ut med. De förklarar att födelsedagen kommer att firas privat.

Prins Julians födelsedag firas privat”, skriver hovet i ett mejl till Hänt.

Prins Julians födelsedag uppmärksammas i landet

Annons

Kungligheterna blir som bekant tilldelade ett hertigdöme när de föds, Prins Julian blev tilldelad hertigdömet Halland. När Hänt når Länsstyrelsen i Hallands län kan de bekräfta att en gåva är planerad för den unga prinsen i samband med den stora tvåårsdagen.

Som svar på det kommer Landshövdingen Brittis Benzler skicka ett gratulationskort till hertigen”, skriver Niklas Glans Länsstyrelsens kommunikationschef i Halland till Hänt.

Nya bilden på prins Julian – svenska folkets reaktioner

Trots att familjen firar prinsen privat så väljer de ändå att uppmärksamma födelsedagen i det offentliga. På Prinsparets Instagram-konto publiceras en bild på Julian, som inte visats tidigare och följarna jublar över att få se den gulliga bilden på prinsen.

Annons

"Idag firar vi vår älskade Julian som fyller 2 år!", skriver paret.

Bilden väcker starka reaktioner hos följarna som både passar på att gratulera prinsen på födelsedagen men de uttrycker även sin glädje över att få se den nya bilden på honom.

"Såå söt", skriver en följare.

"En fin liten Prins!", skriver en annan.

"Så himla söt! Grattis Prins Julian", hälsar en tredje.

"Grattis på 2-års dagen Prins Julian! Önskar alla i familjen en fin dag! Prinsparet, tack för ni delar denna fina bilden på er lilla kille!", skriver en fjärde.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Annons