LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya bilden på Mikael Hollstens frisyr får följarna att häpna

05 okt, 2020 
Mikael Hollsten
Biggest loser-coachen Mikael Hollsten har gjort succé i programmet där han hjälper deltagare med att bli en bättre version av sig själv.
Nu visar han upp sin egen förvandling.
Annons

Mikael Hollsten, 36, kan allt om träning och disciplin och tvekar inte på att dela med sig av sina kunskaper. Genom åren har han underhållit oss som Prime i Gladiatorerna och coach i programmet Biggest loser, där han har hjälpt personer att ta steget mot ett mer hälsosamt liv.

“Jag har lärt mig hur den djupaste startgropen kan se ut och hur man med rätt verktyg kommer upp och vidare i livet”, har han tidigare skrivit om sin medverkan i programmet.

Ikväll är det premiär för den 10:e säsongen av Biggest loser under ledning av Anna Brolin, 40, och Mikael har som vanligt en nyckelroll i programmet som tränare och coach. Vid sin sida har han, för tredje året i rad, tränar-kollegan Pischa Strindstedt, 33.

Tillsammans ska de få dessa deltagare att kämpa för en sundare livsstil och framför allt en lägre siffra på vågen. Samarbetet mellan kost-coachen Kristina Andersson och TV4-doktorn Mikael ”Soldoktorn” Sandström är nu ännu starkare än vanligt.

Annons

Dramatik i Biggest loser

I kvällens första avsnitt blir det redan mycket dramatik och ett sjukdomsfall. Incidenten var jobbig både för deltagaren som drabbades, men även för de andra deltagarna som tvingades inse hur illa det kunde gå. När Hänt pratar med Mikaels tränar-kollega Pischa om händelsen förklarar hon att det går faktiskt att se något bra med det hela också.

– Om man ska se något positivt med incidenten så är det att de andra deltagarna faktiskt insåg hur illa det kan gå, för dem med, sa hon till Hänt.

På Mikaels Instagram delar han ofta med sig av tankar och tips till sina 67 000 följare, och under varje inlägg följs tipsen av människor som tackar för motivationen till att fortsätta leva hälsosamt. Hänt har tidigare skrivit om när han tog tag i sin egen situation och bestämde sig för att träna bort allt sitt underhudsfett. Vilket är något som han själv inte vill representera och bestämde sig därför för att göra den förändringen och träna bort det.

Annons

Den senaste förändringen

Nu har Biggest loser-tränaren gjort ännu en förändring. Mikael Hollsten har alltid haft en stor brun kalufs och på senaste tiden har håret blivit allt kortare. Nu när hösten och vintern står om hörnet har han gjort det oväntade. Han har nämligen rakat av sig allt sitt hår, vilket är något som många av hans följare nu ifrågasätter. De förstår inte riktigt syftet med förändringen.

”Haha hur kommer det sig att du gör det nu när hösten och vintern nalkas!? Har själv rakat men använder peruk så håller värmen ändå. Tyckte du rockade lockigt fast å andra sidan kommer du rocka det där med!”, skriver en följare.

Mikael verkar dock ha tänkt på det här beslutet länge för till bilden skriver han: ”365:ish dagar fick räcka”.

Annons