Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya bilden på Agnes Carlsson får fansen att undra: ”Vad hände?”

Agnes Carlssons nya bild får fansen att reagera

Agnes Carlsson slog igenom stort både i Sverige och internationellt. Under en tid syntes hon nästan överallt, men de senaste åren har det varit väldigt tyst från artistens håll – fram tills nu.

Agnes Carlsson, 31, slog igenom stort när hon vann TV4:s succéprogram Idol 2005. Hennes debutsingel Right Here, Right Now blev en stor hit och låg etta på både singellistan i Sverige, Trackslistan och Svensktoppen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Agnes Carlsson vann Idol 2005

Agnes Carlsson vann Idol 2005.

2009 träffade hon sin stora kärlek Vincent Pontare, 38, som då också var artist, men som på senare år har han slagit igenom stort som låtskrivare och bland annat skrivit låtar åt världsstjärnor som Madonna, David Guetta och Katy Perry.

Två år efter att Agnes och Vincent träffades, köpte de en trea i Vasastan i Stockholm och blev sambor. 2013 förlovade sig paret och Agnes Carlsson visade då stolt upp en gnistrande ny guldring på vänster hand.

– Jag är väldigt kär för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har inte fått så många komplimanger i hela mitt liv, berättade hon kort till Elle efter förlovningen. Men än så länge verkar det inte som att bröllopsklockorna ringt.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson.

Agnes började sin internationella artistkarriär 2009 och låten Release me blev en enorm hit världen över. Dessutom sjöng Agnes tillsammans med Björn Skifs låten When you tell the world you’re mine kronprinsessan Victorias bröllop i Slottskyrkan i Stockholm. Förutom det har hon också medverkat i TV4:s program Så mycket bättre.

Men de senaste åren har det varit tyst från artisten. Agnes Carlsson har inte släppt något nytt material sedan 2012. Men hon har inte bara varit borta från rampljuset som artist, utan har även lyst med sin frånvaro från sociala medier under en lång tid.

”Välkommen tillbaka!”

Efter en lång tid av inaktivitet, har Agnes plötsligt publicerat en bild på sin Instagram. På bilden syns Agnes titta in i kameran på en guldigt tonat foto och det långa lockiga håret är utsläppt över axlarna.

Den nya bilden kan vara en hint om ny musik är på gång och har därmed fått följarna att hurra.

Kommentarsfältet strömmar över med kommentarer på både svenska och engelska. Många ber Agnes om ny musik och många hoppas att bilden betyder att det kommer nytt snart.

”Välkommen tillbaka! Hoppas detta betyder att vi får ny musik”

”Håller mina tummar om att ny musik är på gång! Saknat dig pop-svängen. Du är grym sångerska!”

”Äntligen tillbaka”

Men det finns också en som undrar varför hon raderat alla sina tidigare bilder på kontot:

Vad hände med alla bilder??

Även artisten Sanna Nielsen, 34, har kommenterat inlägget och har skrivit tre stjärn-emojis.

LÄS MER: Efter Idol-vinsten – så här ser Agnes Carlsson ut idag

LÄS MER: Roger Pontares bebisbesked om sonen Vincent och Agnes: ”Blir säkert trevligt”

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!