LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna hyllar Casper Janebrinks nya bild med flickvännen Therese

19 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink delar en bild på sig och den 18 år yngre flickvännen Therese, vilken får följarna att reagera starkt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Casper Janebrink, 54, och flickvännen Therese Andersson, 35, gick ut med att de var ett par kort efter Caspers skilsmässa med ex-frun Helena Janebrink under 2022. Skriverierna blev många när paret avslöjade att det inte bara var kärlek i luften, utan även ett barn på väg.

Casper Janebrink och flickvännen Thereses bild från röda mattan

Casper och Therese dök upp på Melodifestivalens röda matta under finalkvällen där de lät sig fotograferas. Senare lade Casper ut en bild från röda mattan på sina sociala medier och reaktionerna från följarna lät sig inte väntas på.

”Nu blir det melloefterfest”, skrev Casper på sin instagram.

Caspers följare var snabba med att överösa paret med komplimanger och uppskattning.

”Snyggt par!”, skrev en följare.

”Så fina ni är”, hälsade en annan.

Casper Janebrink och Therese träffades på gymmet

Det uppdagades att Casper träffat någon ny i samband med att hans dåvarande fru Helena hastigt och lustigt ansökt om skilsmässa. Det som spädde på ryktena om otrohet var sedan när det visade sig att Therese redan var gravid. Casper erkände snabbt därefter otroheten och uttalade sig om den i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Casper var länge ganska tyst om hur han och Theresa egentligen träffades. Det var först i en intervju med Året runt som han delade den fulla historien.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata, säger han och fortsätter:

– Vi sågs två till tre gången i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet.

Casper blev snabbt kär i Therese men erkände också under intervjun att allt egentligen gick i helt fel ordning. Han förklarade även hur det kan kännas som ett nederlag att skilja sig men att livet ibland tar vändningar man inte kan backa ifrån.

FOTO: TT

Annons