Nya beskedet om Anna Brolin i Efter fem – TV4:s ändring

Anna Brolin i Efter fem

Anna Brolin har gjort ett par inhopp som programledare för TV4:s Efter fem det senaste året.
Nu avslöjar Henrik Alsterdal att han och Anna kommer att styra skutan ihop i vår.
Slå på ljud

I januari 2019 drog TV4:s nya satsning Efter fem igång. Då var Tilde de Paula Eby, 47, programledare tillsammans med sidekicken Axel Pileby, 33. När programmet hade säsongspremiär i höstas valde TV4 att göra en del ändringar i upplägget och sedan dess har vi fått se Tilde och Axel i rutan på olika dagar.

När det är Axel Pileby som håller ställningarna är det tillsammans med Sofia Geite, 37. Tilde de Paula Eby har haft sällskap av Henrik Alsterdal, 40.

Nu har Efter vem visats på TV4 i över ett år och i samband med årsdagen tittade Tilde och Axel tillbaka på det första avsnittet. Axel avslöjade då att han var rejält nervös på premiärdagen.

– Det var ett år sedan vi började. Kraftig ångest i samband med första programmet. I alla fall från min sida men det gick hel ok ändå va?, sa han i ett videoklipp på Efter fem:s Instagram-konto och fortsatte:

– Ja, roligt har det ju varit och roligare ska det bli.

Nya beskedet om TV4:s Efter fem

De senaste veckorna verkar det som att TV4 återigen har ändrat om i upplägget. Axel och Tilde har nämligen varit programledare ihop vid flera tillfällen och Sofia Geite har istället synts i Nyhetsmorgon.

Kanalen har ännu inte avslöjat ifall Sofia kommet att återvända till Efter fem under våren. Men nu avslöjar Henrik Alsterdal, som tidigare har varit Tildes sidekick i programmet, att han kommer att vara programledare tillsammans med TV4-profilen Anna Brolin, 39, två dagar i veckan.

”Grym långlunch med min nya tv-fru Anna Brolin! I vår är det vi som rattar Efter fem på torsdagar och fredagar!”, skriver Henrik i inlägget.

Anna är ingen främling för Efter fem-tittarna då hon har varit programledare när originaluppsättningen har varit på semester eller upptagna med andra projekt. I kommentarsfältet till Henrik Alsterdals inlägg är det tydligt att många människor är glada över att återigen få se Anna Brolin i Efter fem.

”Wow ni!”, skriver en person.

”Kommer bli kanon!”, hälsar en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!