Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya bachelorn David Möllers kärleksavslöjande i TV4

Bachelor David Möller kärleksavslöjande

Nya Bachelor-säsongen har inte ens startat innan bachelorn David Möller själv avslöjar detaljer om känslorna i programmet.

Den populära dejting-dokusåpan Bachelor – när leken blev allvar är tillbaka med en helt ny säsong och igår var det premiär. Årets bachelor heter David Möller – en 33-årig polis från Göteborg. När han inför premiären gästade Nyhetsmorgon berättade han om vad tittarna kan förvänta sig av den kommande säsongen. I trailern varvas heta känslor med dramatik och intriger, vilket är något TV4:s Jenny Alversjö, 44, passar på att fråga om.

– Ja, då ska ni se hela säsongen, säger David Möller i Nyhetsmorgon.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I Bachelor kommer David Möller dejta ett tjugotal singeltjejer i den grekiska solen. Och redan nu kan han avslöja detaljer om känslorna som uppstod mellan honom och flera tjejer under inspelningen.

– Det var väldigt många trevliga tjejer som hade sökt ner, så det var ju svårt att undvika att i alla fall bli förälskad, säger han.

Före inspelningen snurrade en massa orostankar i David Möllers huvud. Skulle det ens komma ner en person som han kunde tänka sig att dejta? Men de tankarna blåste bort fortare än blixten när första tjejen kom gåendes fram till honom.

– Då kom ett jättelugn i kroppen. Nu ska jag inte avslöja någonting för de som inte har sett programmet, det ligger ju fyra avsnitt ute redan nu på TV4 play som man kan se, men då kom det där lugnet att nu finns det i alla fall en tjej jag kan tänka mig att dejta. Och sedan ramlade det på, säger han.

David Möller avslöjar också att han inte lämnade Grekland när inspelningarna var slut, men mer än så kan han inte berätta. Han är dock öppen med att han fick känslor för flera tjejer under programmets gång.

– Jag tror inte man kan vara i kär i flera stycken samtidigt, men däremot kan man nog vara förtjust och kanske förälskad – och de som ser får nog se mig uppleva det. Det kom efter ett tag när man lär känna tjejerna mer på ett personligt plan. Man känner att man connectar och det gjorde jag med flera stycken.

Bachelor-resan är något som David Möller beskriver som det mest fantastiska han gjort. Att just han blev årets bachelor var däremot inte helt säkert till en början. Men efter påtryckningar och pepp från nära och kära sa han till slut ja.

– Det är ändå en hederstitel att vara årets bachelor skulle jag säga. Det är en liten stolthet faktiskt.

Den här veckan sänds Bachelor – när leken blev allvar måndag till torsdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Bachelor-deltagare dog under träningspass – blev bara 38 år

LÄS OCKSÅ: TV4 avslöjar: Han är den nya bachelorn: ”Den perfekta mannen”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!