Idol 2023 marknadsföring banner

Ny träningsserie – med fyra stora profiler

19 feb, 2020 
Angelica Blick
Dplay satsar på en ny realityserie – där man får följa fyra av Sveriges största kvinnliga fitness-influencers.
”Det är så sjukt kul och jag är så sjukt peppad”, skriver Angelica Blick.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020
House tour i Big Brother-huset 2020

I den nya serien Fitness Diaries får man följa fyra av Sveriges största kvinnliga tränings profiler en helt ny realityserie på Dplay. I serien följer man Angelica Blick, Denice Moberg, Caroline Aspenskog och Hannah Andersson i både med- och motgångar.

Serien är egenfilmad där profilerna delar med sig av det hårda arbete som ligger bakom deras tränade kroppar. Serien vill visa både träning men även sanningen bakom den perfekta bilden i ett Instagram-flöde.

– Man kommer få följa mig i min vardag och träning – massa träning – och utmaningar inför det. Det är så sjukt kul och jag är så sjukt peppad, säger Angelica Blick i ett pressmeddelande.

Caroline Aspenskog är personlig tränare och tävlar i wellness fitness och är en av de andra profilerna.

– Jag kommer visa upp allt med min träning och kost, hur jag tränar och hur jag äter och ge inspiration till ett bra mindset att slutföra sina mål, säger hon.

Annons

Nervös att dela med sig av verkligheten

Personliga tränaren och hälsoprofilen Hannah Andersson säger i pressmeddelandet att hon är lite nervös att blotta den verkliga vardagen som inte syns på sociala medier.

– Jag är så taggad! Det här ska bli så kul, men jag ska också tillägga att jag är extremt nervös. Jag hoppas alla kommer tycka det är kul att följa en mer personlig och privat del av mitt liv – mer än jag har visat på sociala medier tidigare.

Denice Moberg startade sitt Instagramkonto 2016 och har i dag över en miljon följare, där hon kombinerar livet som småbarnsmamma och fitnessprofil och är den fjärde profilen.

– Jag kommer visa mitt liv, vardagsliv och tankar kring träning och hälsa. Jag är så exalterad.

Fitness Diaries produceras av Strix och kommer på Dplay senare i vår.

– Vi är så stolta och glada över att Angelica, Hannah, Caroline och Denice vill öppna upp och dela med sig av sina liv och livsstil – något som fascinerar och engagerar så många. Vi ser framemot att alla ska få följa deras resa på Dplay senare i vår, säger Maria Eriksson, exekutiv producent för Fitness Diaries på Discovery Networks Sweden.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/

Annons