Ny serie på Dplay för dig som kämpar med förhållandet på distans

Ny serie på Dplay

Dplay
Nu går Dplay ut med en ny satsning där kärlek på distans hamnar i fokus.
Par som bor i olika länder och lever i distansförhållanden, eller personer som dejtar men inte bor i samma land, är vad serien kommer handla om.
– Programmet ska berätta historierna om gränslös kärlek, säger Ulrika Bokstad, exekutive producent på Dplay.

Att ha ett distansförhållande kan både stärka och tära på en relation, då det ibland kan vara nyttigt att vara ifrån och sakna varandra för att sedan träffas och bli som nykära igen. Men det kan också innebära prövningar om tilliten till varandra och närheten som inte finns där.

Kärlek och dejting över riksgränserna kan vara en rejäl utmaning, speciellt nu när många länder stängt sina gränser. Sedan coronapandemin började härska över världen har flygandet minskat drastiskt. Det är något som garanterat har påverkat alla människor som lever i distansförhållanden. Nu släpper Dplay en serie som skildrar just detta.

Serien ska skildra svenskar med partners utomlands

I programmet kommer tittarna att få följa svenskar som lever i distansförhållanden eller som dejtar någon som bor i ett annat land. De som deltar i programmet kan även ha varit i ett distansförhållande förut och nu har flyttat ihop med sin partner.

– Det här är ett program som ska berätta historierna om gränslös kärlek och prövningarna det kan innebära att förälska sig i någon som kommer från och bor i ett annat land. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen och söker till den här helt nya, varma och spännande satsningen på Dplay, säger Ulrika Bokstad, exekutive producent på Discovery Sverige.

Ansökningen är öppen

Castingprocessen till programmet pågår just nu för fullt och kanalen söker nu personer som bor i Sverige och är tillsammans, eller dejtar någon, från ett annat land. Kanske har du en långdistansrelation, där din partner funderar på att flytta till Sverige? Eller har din kärlek kanske nyss kommit hit och hanterar de utmaningar som en flytt till ett främmande land, och en ny partner, kan innebära?

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök via länken här. Eller tipsa en kompis!