Ny kortfilm om homosexuell pojke hyllas – se den här

Vi är nog många som undrat varför de flesta barnfilmer fortfarande bygger på heterosexuella kärlekshistorier. Men bättre sent än aldrig som det brukar heta – för nu har två studenter släppt en kortfilm där två pojkar blir kära i varandra.

Efter att i princip alla kärleksberättelser genom historien, har handlat om en pojke och en flicka som blir kära i varandra, bryter nu studenterna Beth David och Esteban Bravo från “Ringling College of Art and Design”, den trenden.

Den nya filmen “In a Heartbeat” handlar om kärlek mellan två pojkar. Den ena pojken börjar intressera sig för den andra pojken, och vågar först inte erkänna detta. Sedan bygger berättelsen på hans väg till att våga sig fram och visa sina känslor för den han älskar.

På bara fyra minuter lyckas skaparna av filmen fånga tittarnas hjärtan. Kortfilmen som bygger på animationer har blivit jämförd med Pixars filmer, och hyllas nu av många på sociala medier.

“Du har fel om du inte tycker att filmen “In a Heartbeat” är det bästa som kommit ut hittills under 2017″, skriver ett imponerat fan.

“Inte för att vara dramatisk men “In a Heartbeat” räddade 2017 och den förtjänar att bli långfilm”, skriver en annan.

Och någon slags uppföljare är det fler som efterfrågar. Sedan “In a Heartbeat” lades upp på Youtube har filmen nått över fem miljoner visningar.

Läs också: Här säger kändisparet ja till varandra – under Pride-veckan

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!