LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu syns Linus Wahlgren ihop med Robinson-deltagaren – bilden visar

12 nov, 2022 
Linus Wahlgren
Linus Wahlgren har varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv.
Men något han är öppen med är sin passion för träning och hälsa. Nu delar han med sig av en video där han spelar padel – med en tidigare Robinson-deltagare. Se här!
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Linus Wahlgren, 46, har just nu fullt upp med att turnera runt i landet med sin syster Pernilla Wahlgrens, 45, då han nu medverkar i hennes föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

En annan som varit en del av teamet är ingen mindre än hans ex-fru Jessica Wahlgren, som varit gängets makeup-artist. Men nu när Linus ska vara med på scen blev det svårt för Jessica att fortsätta vara med, då de har två barn tillsammans.

Det var drygt tio år sedan som Linus och Jessica beslöt sig för att gå skilda vägar efter fem år som äkta makar. Tillsammans har de barnen Linn och Colin Wahlgren. Linus har tidigare berättat för Hänt att Jessica alltså blivit ”tvungen” att stanna hemma med deras två gemensamma barn – nu när han fått en roll i showen.

Annons

– Hon sminkar när vi är i Stockholm. Inte under turnén, då är hon hemma. Och jag får åka iväg. Det blir så eftersom vi har barn ihop hon och jag, så då får det bli så, berättade Linus för Hänt.

Linus Wahlgrens ord om dejtinglivet

Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

När Linus gästade Över bordet med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors pratade han om sitt dejtingliv.

– Oj, ålder är bara en siffra. Så här, jag har absolut träffat tjejer som är betydligt mycket yngre än vad jag är. Jag går inte på, det är inte så att jag sitter och tänker på ålder. Det beror ju helt på hur man är som person.

De kom även in på Tinder och sociala medier.

– Jag har haft Tinder ja, använder det inte. Jag har varit på några Tinder-dejter, ja det har jag varit. Det bästa är ju när man träffar någon och bara ”shit vilken vide vi fick, och sen bestämmer man sig för att träffas.

Annons

– Men det är ju väldigt smidigt med sociala medier, så är det ju. Så jag har ju träffat folk genom sociala medier.

Syns ihop med Robinson-deltagaren – se här

Huruvida om Linus är singel nu eller ej är för oss okänt – men nu delar han med sig av ett videoklipp på Instagram, där han medverkar med en tjej. I reklaminsalget spelar de padel och det är en reklamkampanj i samband med "Singles day". Om det innebär att Linus är singel eller ej, vet vi som sagt inte. Men tjejen i videdon är ingen mindre än Nicole Artursson, som är modell och hon har även varit med i Robinson 2018.

Se här:

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons