TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nu mår Lindsay Lohan äntligen bra igen: "Jag behövde växa upp"

15 dec, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Drog- och alkoholmissbruk. Rattfylleri. Rehab. Fängelse. Lindsay Lohan har ett par tuffa år bakom sig. Men nu har hon fått rätsida på livet igen.
Annons

Skådespelerskan Lindsay Lohan har haft ett par tuffa år. Hon har varit inblandad i flera trafikolyckor, fällts för rattfylleri och dömts till fängelse efter att ha brutit mot en villkorlig dom. 28-åringen har dessutom åkt in och ut på rehab för drog- och alkoholmissbruk och det var många som trodde att hennes skådespelarkarriär var över för gott.

Men nu är hon nykter igen. I en intervju med tidningen The Guardian berättar Lindsay vad som krävdes för att få henne på rätt köl igen – hon behövde komma bort från Hollywood.

– I Los Angeles visste jag inte vad jag skulle göra förutom att gå ut varje kväll. Det var då mina kompisar var lediga. Och när jag gick ut fanns det kameror överallt, det var då det blev svårt, säger hon i intervjun.

Flytten till London var verkligen bra för Lindsay. Foto: All Over Press

Skådespelerskan har nu bott i London i över nio månader och har förlängt kontraktet på sin lägenhet i East End i ytterligare ett år. Hon medverkar just nu i pjäsen “Speed-the-Plow” och har, till allas förvåning, inte missat en enda föreställning.

Annons

Lindsay, som tidigare varit känd för att bara dyka upp när det passade henne, ville bevisa att hon gick att lita på.

– En gång var jag sjuk och hade spytt hela dagen, men det fanns inte en chans att jag skulle missa en föreställning.

Här avnjuter hon också en helt annan anonymitet än i kändistäta Hollywood, där paparazzifotograferna följde henne överallt.

– Jag kan gå ut och springa helt själv här. Jag gör det varje morgon, tidigt, och tänker på hur mina vänner i New York fortfarande var uppe och festade vid den tiden, säger hon till The Guardian och fortsätter:

– Jag behövde växa upp och London är ett bättre ställe för mig att göra det än någon annanstans.

Just nu vill hon fokusera på teatern, men utesluter inte en framtid inom film igen. En sak är i alla fall säker – hon kommer aldrig att flytta tillbaka till Los Angeles:

– Jag kommer aldrig att bo i Los Angeles igen, fan heller. Mina kompisar berättar bara en massa skit när jag kommer dit som jag inte vill höra.

Missa inte det här: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons