LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nu har Justin Bieber fått nog av Selena Gomez – slutar följa exet på Instagram

19 nov, 2014 
AvLisa Nylén
Deras förhållande har varit på och av i flera års tid, men nu ser det ut som att Justin Biebers och Selena Gomez relation är över en gång för alla. Och det verkar vara Kendall Jenner som fått Bieber att lämna Selena för gott.
Annons

Det har varit svårt att hänga med i svängarna när det kommer till artistparet Justin Biebers, 20, och Selena Gomez, 22, förhållande. Vad vi däremot vet är att relationen för tillfället är av och att Selena har gjort något som fått Justin att ta i med hårdhandskarna – nämligen att sluta följa henne på Instagram!

Det hela började när Selena släppte sin senaste hit “The Heart wants what it wants” för två veckor sedan.

Och låten, som visats nästan 28 miljoner gånger på Youtube, har blivit en riktig snackis. Den inleds nämligen med ett öppenhjärtigt intro där Selena pratar om hur sårad hon blivit av en kille (förmodligen Justin Bieber).

Efter en stund fylls hennes röst av gråt:

I samma veva som releasen medverkade sångerskan i radioprogrammet “On Air with Ryan Seacrest”, där hon pratade öppenhjärtigt om sitt förhållande med flickfavoriten Bieber. Men i stället för att kasta skit på sitt ex fick hon det att låta som att de fortfarande var nära vänner.

Annons

– Jag stöttar honom, det tror jag att jag alltid kommer att göra. Jag är upprörd när han är upprörd, jag är glad när han är glad. Jag vill inte att något dåligt ska hända honom. Det sårar mig, det är allt.

Bad boy Bieber måste dock ha tolkat hennes uttalande fel, för två dagar efter Selenas intervju skrev han kryptiskt på Instagram:

– Ibland är kärlek inte en känsla, utan ett val.

Och några dagar senare noterade uppmärksamma fans att han slutat följa sin exflickvän på Instagram. Samma morgon kontrade han med att lägga upp en film där han fikar med Kendall Jenner, med texten “Cute little coffee cup”, vilket spädde på romansryktena. Det ryktas nämligen om att det är Kendall som kommit emellan Bieber och Gomez.

Ska vi tippa på att Justin snart släpper en låt med sin version av uppbrottet?

Sugen på mer om Justin Bieber? Kolla in det här!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons