TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nu berättar Bianca Ingrosso om tragedin som drabbat familjen

24 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Bianca Ingrosso meddelade i onsdags att hon tagit en paus från sin blogg, på grund av en hemsk olycka som drabbat hennes familj. Nu berättar hon allt.
Annons

När Bianca Ingrosso, 20, meddelade på sin blogg att hon tagit en paus på grund av en hemsk olycka som inträffat förstod hennes läsare att något allvarligt hänt. Nu skriver hon själv på bloggen om det som inträffat:

Familjens hund Marqy blev under veckan överkörd av en bil och dog av skadorna.

“I veckan förlorade jag min bästa vän, min älskling, mitt allt. Marqy som gav mig energi varje dag, som fanns där när jag var ledsen, som sov med mig varje natt, som var älskad av alla”, skriver Bianca.

Bianca och Marqy. Foto: Bianca Ingrossos blogg
Bianca och Marqy. Foto: Bianca Ingrossos blogg

Pernilla Wahlgren, 47, berättar om hur hela familjen är helt förkrossad, och speciellt Bianca som var Marqys allt.

“Att behöva se sin dotter så fylld av sorg och smärta är fruktansvärt, och vi har en jobbig tid framför oss nu allihop”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Marqy var en riktigt otursförföljd jycke under sitt korta liv. I somras blev han attackerad av en annan hund och bara en vecka senare blev han överkörd av en cyklist på en skogspromenad. Den gången klarade sig Marqy undan med ett otäckt sår på ena frambenet.

Missa inte:

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons