TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nu är Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson gift med kampsportaren Jonathan

19 jan, 2015 
AvElisabeth Andersson
Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson har gift sig med vännen Jonathan Salminen - för att säkerställa att hans pensionspengar går till någon han tycker om.
Annons

I helgen knöt Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, 56, hymens band med sin bäste vän, kampsportaren Jonathan Salminen, 25.

– Vi gifte oss hemma hos mig. Tyvärr så var hans flickvän på jobb så hon kunde inte vara med, säger Lars-Åke till Gefle Dagblad.

Lars-Åke och Jonathan står varandra nära. Foto: Jonas Hessman
Lars-Åke och Jonathan står varandra nära. Foto: Jonas Hessman

Orsaken till giftermålet är pensionsförsäkringen. Om Lars-Åke skulle dö innan han fyllt 59 tillfaller alla pengar han betalat in till försäkringen allmänheten. Men om han är gift eller har barn går pengarna till dem. Därför gjorde ”Babsan” slag i saken och gifte sig med Jonathan. Han ser hellre att pengarna går till honom än någon han inte känner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– ­Det är han som jag umgås med, chillar, har kul och tränar, gör det mesta med. Vi är lediga ganska mycket lika, när hans tjej jobbar så har vi tid att hänga och umgås mellan mina jobb. Det blev han och det är en kille jag tycker jättemycket om. Han har varit ett otroligt stöd för mig, har Lars-Åke sagt till Expressen.

Annons

Det blev ingen bröllopsresa, men innan bröllopet tillbringade de några dagar tillsammans i Paris. Lars-Åke hade köpt en kompisring till Jonathan och bar vit tröja under vigseln. Efteråt firade de tillsammans med sina vittnen på en restaurang.

Fler kändisnyheter:

Annons