Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu är den här: Se trailern till Netflix nya film om Mowgli

Trailer till Netflix nya film Mowgli: The Legends of the Jungle

Netflix satsar stort med en ny film om Djungelbokens huvudperson Mowgli. Den 7 december släpps den efterlängtade filmen på Netflix – och redan nu kan du se den fantastiska trailern.

Vad passar bättre i decembermörkret än en ny storslagen film från Netflix? Streaming-jätten satsar stort på film i vinter och släpper nu en helt ny version av Djungelboken – med fokus på den lilla pojken Mowgli. I filmen Mowgli: Legend of the Jungle får vi följa pojken som uppfostrats av djuren i djungeln och tar kontroll över sitt öde i kampen mot en farlig fiende – och konfronterar sitt mänskliga ursprung. I trailern möter vi den välkända pantern Bagheera, björnen Baloo och massor av skickligt animerade djungeldjur.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Den nya Mowgli-filmen beskrivs som en lite mörkare variant av Djungelboken. Bland rösterna till de animerade djuren finns stora namn som Christian Bale, 44, känd från bland annat Batman och The Machinist, och Benedict Cumberbatch, 42, som tidigare setts i hyllade filmer som Sherlock och The Imitation Game. Huvudkaraktären Mowgli spelas av 14-årige Rohan Chand.

Mowgli: Legend of the Jungle släpps på Netflix den 7 december, det vill säga i morgon. Trailern till filmen släpptes redan för en månad sedan och har setts över 2 miljoner gånger på Youtube. Bland kommentarerna har trailern bemötts av både positiv och negativ kritik. En del anser att filmen är slöseri med pengar, medan andra längtat efter releasen länge.

”Äntligen baserad på boken. Inte en Disney-musikal. Ser fram emot denna värstingen!”, skriver ett fan.

”Äntligen! Har väntat så länge på denna”, skriver en annan.

”Detta kommer bli så mycket mer intressant än Disneys version av Djungelboken”, skriver ännu en.

Premiär 7 december

Det är den uppskattade regissören Andy Serkis, 54, som återvinner Rudyard Kiplings älskade mästerverk, där en pojke dras mellan två världar, accepterar sitt öde och blir en legend. Mowgli har aldrig riktigt hört hemma i vare sig djungeln eller den civiliserade människobyn. Nu måste han navigera farorna som finns i de olika världarna för att upptäcka var han verkligen hör hemma. Andy Serkis har även rollen som Baloo i den nya filmen.

”Detta är den Djungelboken jag alltid velat se. Animationen är extraordinär. Andy Serkis har verkligen överträffat sig själv genom att ta sig an den svåra uppgiften att både regissera och stötta huvudrollsinnehavarna”, skriver ett fan.

Mowgli: Legends of the Jungle finns tillgänglig på Netflix från och med fredagen den 7 december.

Se trailern till Mowgli: Legends of the Jungle här:

LÄS MER: Trailern till nya Lejonkungen är här – och den är otrolig

LÄS MER: Här är trailern till den otecknade filmen Dumbo

FOTO: Netflix

SENASTE NYTT!