TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

NRJ:s krisplan för Niclas Wahlgren och Gry Forssell

27 mar, 2020 
Gry Forssell och Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren får gå in i en egen ingång till jobbet på grund av oron för corona.
– Vi är extra noggranna, säger Maja Thomhave, presskontakt vid Bauer media.
Annons
Pernillas stora livsförändring för barnens skullBrand logo
Pernillas stora livsförändring för barnens skull

Det var över tio år sen som Niclas Wahlgren tog av sig gitarren. Sedan dess har den hängt på väggen och samlat damm medan hans stormiga kärleksliv och nära släktskap med Pernilla Wahlgren varit dominerande.

Men nu har Niclas Wahlgren återigen bestämt sig för att ta upp sin musikkarriär och göra comeback med succé-duon Nicke och Mojje. Det barnkära tv-programmet har genererat inte mindre än tre platinaalbum under 2000-talet och firar i år 20 år sedan starten. Men när Morgan “Mojje” Johansson.

Niclas har även sitt radiojobb. Han började sin radiokarriär på Lugna Favoriter 2010 och för några år sedan gick han över till Rix FM där han har varit programledare för eftermiddagssändningarna. 2018 sa Niclas upp sig och gick i stället över till konkurrenten NRJ.

Nu berättar Maja Thomhave, presskontakt vid Bauer media, hur de arbetar för programledarna på kanalen, som Niclas, Gry Forsell och Adam Alsing.

Annons

– På Bauer Media så uppmanas alla som kan att jobba hemma. Våra programledare däremot, däribland Gry, Niclas och Adam finns på plats i radiostudion och sänder live varje dag tillsammans med övriga i morgonshowen, säger hon till Hänt.

Egen ingång

Hon berättar vidare att de försöker ordna så att programledarna träffar så få människor som möjligt.

– Vi har infört en speciell ingång för dem så att de ska träffa på så lite människor som möjligt. Vi är extra noggranna med städning och att de vistas så få som möjligt i samma rum samtidigt. Alla har privata “puffskydd” till mikrofonerna och uppmanas till noggrann hygien och att vara hemma om de känner spår av minsta förkylning, feber eller annan symtom, säger hon och fortsätter:

– De uppmanas att åka hem så snart det går efter att livesändningen är avslutad. Lokalerna har för närvarande besöksförbud och alla möten med externa sker digitalt eller via telefon, säger Maja Thomhave till Hänt.

FOTO: TT

Annons