Nours sorg – efter Henrik Schyfferts beteende med 2-åriga sonen

Nour El Refai, Henrik Schyffert

Nour El Refai och Henrik Schyffert har sonen Sami ihop.
Nu konfronterar Nour Henrik efter hans beteende med sonen.
– Tycker det är synd, säger hon.
0:39

Efter reklamen: Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

(0:39)

De folkkära komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i åtta år och tillsammans har de sonen Sami. I den gemensamma podcasten Nours poddelipodd och Henrik pratar de om allt mellan himmel och jord och bjuder ofta på händelser ur deras vardag.

I det senaste avsnittet av podcasten konfronterar nu Nour sin sambo efter att hon observerat ett beteende hos honom.

Nour El Refai konfronterar Henrik efter beteendet med sonen

Det är när de pratar om regler i hemmet som Nour tar upp en artikel hon läst. Hon har nämligen läst en artikel där de skriver att män ofta retar sina barn när de ska närma sig dem, något som Henrik känner igen sig i.

– Kan du känna igen dig i detta? Jag tror att många också kan känna igen sig i att det är störigt att vara den som ser på, säger Nour varpå Henrik erkänner:

Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Se klippet här!

– Ja, men det är inte så att jag retar på riktigt. Det är ju en liten lek.

– Det är ju inte "Har du blöja? Jävla bebis. Fan vad töntigt. Hink och spade? Fan vad töntigt", säger han sedan och skrattar.

Nour spinner vidare på skämten innan hon tillslut blir allvarlig igen:

– Nej, men det kan vara att han sitter i soffan och så kommer du och pruttar på magen och muckar igång lite ret. Du gör ju så ibland med mig när du egentligen vill gosa kanske, men så kommer det konstiga ljud istället.

Nours ärliga ord efter insikten: "Tycker det är synd"

Henrik förstår vad Nour menar men står fast vid att han inte tycker det är fel.

– Det är ett sätt att våga vara nära utan att det blir för starka känslor. Så det är liksom ett litet skydd men också ett försök att visa ömhet inför de man älskar. Men det är inget fel i det, det är väl bra?, säger han varpå Nour svarar:

Pernilla bryter ihop efter Christians önskan: ”Orkar inte”

– Jag kan tycka att det är lite synd bara att män har så svårt att närma sig varandra. Jag kan tycka att det känns som att man inte kan bara "jag tycker så mycket om dig så jag bara vill krama dig. Åh du är så fin. Får jag ge dig en puss?" Du gör ju sådär också men jag kunde känna igen det när jag läste det.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!