Nour El Refais konflikt med sambon Henrik Schyffert efter flytten

HENRIK SCHYFFERT, NOUR EL REFAI

FOTO: Karin Törnblom/TT/Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit sambor ett litet tag nu.
Hur det går? Sådär.
– Har inte ett fungerande system, säger Nour i deras gemensamma podcast.

Nour El Refai, 33, är en av Sveriges mest folkkära personer. Förutom att hon är en omtyckt och respekterad komiker, så är hon också skådespelare samt programledare, och tidigare i vår kunde vi se henne sitta i juryn i TV4:s underhållningsprogram Masked singer.

Sedan åtta år tillbaka är Nour tillsammans med Henrik Schyffert, 53. I början av 2019 fick paret sitt gemensamma första barn, sonen Sami.

SLUT? Uppbrottsryktena mellan Anis och flickvännen

Därför flyttade Nour El Refai och Henrik Schyffert ihop

Sedan starten på relationen har paret bott på varsitt håll. Men efter många år som särbor avslöjade paret i podcasten Nours poddelipodd. Och Henrik i början av sommaren att de bestämt sig för att flytta ihop.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sade Henrik Schyffert i då.

Anledningen var att det till slut blev ohållbart att hoppa mellan två bostäder – något som följarna, enligt Nour, varit på dem om tidigare.

– Nu kommer de säga ”vad var det vi sa?” Men de hade rätt, så är det. Det är för jobbigt att flytta mellan två platser. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan. Det är slitigt, sa Nour El Refai.

Nour El Refais dilemma med sambon Henrik Schyffert

Nu har kändisparet varit sambor ett tag. Hur det går? Nja, sådär. Det finns en del förbättringspunkter. I alla fall om man ska tro Nour.

– Vi har inte ett riktigt fungerande system för vardagshandlingen. Jag gör allt, du gör inte så mycket, sedan så handlar du fel. Men det som har funkat bra är den här listan, du vet inköpslistan vi har, där vi fyller i grejer, säger Nour El Refai och fortsätter:

– Nu fyller du inte i något, men jag fyller i, och så handlar du ibland det. Men, kan du, de gånger du väl handlar, att du klickar i att du handlat de grejerna?

Henrik Schyffert förklarar sedan hur listan fungerar och verkar vara förvånad över att Nour El Refai tycker att det inte fungerar.

– Jag försöker verkligen göra det, har jag missat det någon gång så ber jag om ursäkt, säger Henrik sedan.

LÄS OCKSÅ: Henrik Schyffert och Nour El Refai har flyttat ihop – vändningen i relationen

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai och Henrik Schyffert har flyttat ihop

FOTO: Karin Törnblom/TT/LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!