Nour el Refais först ord om sonen Sami 4 dagar efter födseln

Nour El Refai och sonen Sami

Nour El Refai och Henrik Schyffert fick sitt första gemensamma barn förra veckan.
Nu berättar komikern om sonen Sami i ett inlägg på Instagram.

Komikerparet Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, har varit tillsammans sedan 2015. I somras avslöjade hon på sin Instagram att paret väntade sitt första gemensamma barn.

Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning” skrev hon.

Nour El Refai skulle ha medverkat i uppsättningen av teaterpjäsen Kung Lear på Gotland under sommaren, men tvingades hoppa av på grund av den tuffa graviditeten.

Nour el Refai avslöjar namnet på sonen

Men så äntligen, efter en lång väntan, föddes sonen Sami förra veckan. I ett känslosamt inlägg på Instagram delade hon med sig av den glada nyheten.

Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour.

Nu delar hon med sig av ännu ett inlägg om sonen. Intill en bild på Sami och hans storebror Ove Schyffert, 17, skriver Nour El Refai:

”Samis tipp 3 1. Storebror 2. Suga på timmen 3. Bajsa med ögonkontakt”.

Även Ove Schyffert har delat med sig av en bild på sig själv och Sami. I bildtexten berättar han om glädjen över att ha fått en lillebror.

”Är så jävla glad att du kommit till denna värld, att du äntligen finns i mitt liv. Är så jävla glad att du har en underbar släkt som kommer ta hand om dig och gulla ihjäl dig. Är så jävla glad att jag får möjligheten att ta hand om dig. Jag ska försöka mitt absolut bästa att bli världens bästa storebrorsa. Jag älskar dig, Sami”, skriver Ove Schyffert.

https://www.instagram.com/p/B4KVqs3Bx0i/

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt