TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nour El Refais familjelycka – 2 veckor efter sonens födsel

09 nov, 2019 
Nour El Refai och sonen Sami
För snart två veckor sedan blev Nour El Refai mamma för första gången.
I ett inlägg på Instagram berättar komikern om familjelyckan.
Annons
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

Komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51,  blev ett par för fyra år sedan. I somras avslöjade de att de väntade sitt första gemensamma barn och i slutet av oktober föddes sonen Sami. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättade Nour om sina känslor inför att ha blivit mamma för första gången.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour i inlägget och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig.

Henrik Schyffert om sonen Sami

Även Henrik Schyffert, som har två söner sedan en tidigare relation, delade med sig av en bild på Sami på Instagram efter förlossningen. Ett par dagar senare kom ännu ett inlägg.

Annons

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skrev Henrik intill en bild på honom och sonen.

Nour El Refai har flitigt uppdaterat sina följare om de fina stunder hon har fått uppleva sedan Sami föddes. I ett av inläggen ligger pojken och sover i sängen.

”Älskar när du andas sover låter äter kissar bajsar. Din kropp fungerar. Mashallah. Inget annat är viktigt”, skriver Nour i bildtexten.

Nour El Refais ord om familjelyckan

Eftersom Nour El Refais familj inte bor i Stockholm kunde de inte träffa Sami direkt efter födseln. Men nu har de äntligen fått umgås allihop.

”Ett skepp från Skåne kom lastat med massa familj”, skriver Nour till ett bildspel på familjemedlemmarna.

I ännu ett inlägg berättar Nour om glädjen över att hennes lillebror och Sami har fått tillbringa tid ihop. Hon avslöjar också att sonen är namne med brodern.

”Sami & Sami. Min lillebror och min son”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna uppskattar att Nour delar med sig av familjebilderna.

”Men hur fint?”, skriver en person i en kommentar.

”Så gulligt att han fick ärva namnet”, hälsar en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons